Enjoy agenda 2014

geniet van elke dag

Prijs € 13,95

Uitverkocht

Augustus 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een prachtige, praktische agenda voor liefhebbers van DIY en Pinterest.Met veel schrijfruimte in verschillende vakjes, waardoor evt. ook de afspraken van andere gezinsleden overzichtelijk kunnen worden genoteerd. Een week is verspreid over twee pagina's. Ter inspiratie zijn er citaten, bijbelteksten en vrolijke illustraties opgenomen, allemaal om te helpen een ontspannen leven te leiden waarin - door overzicht - voldoende ruimte is om te genieten. Dat gaat zeker goedkomen met de leuke extra's als o.a. de bedankkaartjes en labels. Met plastic opberghoesje en een liniaal. Een creatief vormgegeven agenda waar je vrolijk je dag mee begint!Marieke ten Berge is illustrator en ontwerper met een brede schare fans. VoorArk Media illustreerde ze al veel succesvolle kinderboeken. Marcel Flier schetst, tekent en ontwerpt dessins en producten. Als ontwerper weet hij steeds in te spelen op trends.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033877636
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Beschrijving

Een prachtige, praktische agenda voor liefhebbers van DIY en Pinterest.
Met veel schrijfruimte in verschillende vakjes, waardoor evt. ook de afspraken van andere gezinsleden overzichtelijk kunnen worden genoteerd. Een week is verspreid over twee pagina's. Ter inspiratie zijn er citaten, bijbelteksten en vrolijke illustraties opgenomen, allemaal om te helpen een ontspannen leven te leiden waarin - door overzicht - voldoende ruimte is om te genieten. Dat gaat zeker goedkomen met de leuke extra's als o.a. de bedankkaartjes en labels. Met plastic opberghoesje en een liniaal. Een creatief vormgegeven agenda waar je vrolijk je dag mee begint!

Marieke ten Berge is illustrator en ontwerper met een brede schare fans. Voor
Ark Media illustreerde ze al veel succesvolle kinderboeken. Marcel Flier schetst, tekent en ontwerpt dessins en producten. Als ontwerper weet hij steeds in te spelen op trends.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033877636
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
136

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken