Filosofie in de praktijk

Prijs € 32,49

Uitverkocht

Alain de Botton

Januari 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De bekende Britse filosoof en bestseller auteur Alain de Botton maakt prachtige documentaires: The Perfect Home is een 3-delige serie over architectuur en design. Vragen als: 'Wat is een mooi huis?' en 'Welke kleur moet de bank hebben?' vormen het startpunt voor een diepgaande en boeiende reis door de filosofie en psychologie van Westerse en Oosterse architectuur en design. Status Anxiety gaat over de vraag waarom we rijker zijn dan ooit, en toch niet noodzakelijkerwijsgelukkiger. The Art of Travel gaat over de vraag waarom mensen op vakantie gaan en vakantie met geluk associëren. Wat is vakantie echt?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alain de Botton
Uitgever
ISVW Uitgevers
ISBN
9789491693052
Bindwijze
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De bekende Britse filosoof en bestseller auteur Alain de Botton maakt prachtige documentaires: The Perfect Home is een 3-delige serie over architectuur en design. Vragen als: 'Wat is een mooi huis?' en 'Welke kleur moet de bank hebben?' vormen het startpunt voor een diepgaande en boeiende reis door de filosofie en psychologie van Westerse en Oosterse architectuur en design. Status Anxiety gaat over de vraag waarom we rijker zijn dan ooit, en toch niet noodzakelijkerwijs
gelukkiger. The Art of Travel gaat over de vraag waarom mensen op vakantie gaan en vakantie met geluk associëren. Wat is vakantie echt?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alain de Botton
Uitgever
ISVW Uitgevers
ISBN
9789491693052
Bindwijze
Publicatiedatum
Januari 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken