Fright Night

Prijs € 15,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Maren Stoffels

Paperback | Oktober 2018 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu. Een groepje vrienden geeft zich op voor een Fright Night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze worden geconfronteerd met hun grootste angsten. Wat gebeurt er als die angsten veel te dichtbij komen? Een van de jongeren zal de nacht niet overleven. En een van hen is de moordenaar… Fright Nights (vernoemd naar de gelijknamige film van Tim Holland uit 1985) zijn events waarbij bezoekers op een spannende locatie de stuipen op het lijf wordt gejaagd door zogenaamde ‘scare’-acteurs, vaak georganiseerd op Halloween. Net als in het veelgeprezen Escape Room zoekt Maren Stoffels de dunne lijn op tussen lekker griezelen en doodsbang zijn.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maren Stoffels
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025876203
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Wat is je grootste angst? Ik weet het antwoord nu.

Een groepje vrienden geeft zich op voor een Fright Night: ze brengen de nacht door in een bos, waar ze worden geconfronteerd met hun grootste angsten. Wat gebeurt er als die angsten veel te dichtbij komen? Een van de jongeren zal de nacht niet overleven. En een van hen is de moordenaar…

Fright Nights (vernoemd naar de gelijknamige film van Tim Holland uit 1985) zijn events waarbij bezoekers op een spannende locatie de stuipen op het lijf wordt gejaagd door zogenaamde ‘scare’-acteurs, vaak georganiseerd op Halloween. Net als in het veelgeprezen Escape Room zoekt Maren Stoffels de dunne lijn op tussen lekker griezelen en doodsbang zijn.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maren Stoffels
Uitgever
Leopold
ISBN
9789025876203
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2018
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken