Gaat Vicca het redden?

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Netty van Kaathoven

Hardback | December 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Femke, Sanne en Malaika zijn drie heel verschillende meiden, maar ze delen één grote passie: paarden!In dit tweede deel van de spannende serie 'De paardenmeiden' helpen de drie vriendinnen op het ponykamp van de manege. Het belooft een super kamp te worden: er zijn enthousiaste kinderen en de pony's zijn in topvorm. Maar op de eerste buitenrit krijgt pony Vicca een verschrikkelijk ongeval. De dierenarts vindt het verstandig om Vicca te laten inslapen, maar de meiden zijn vastbesloten om haar te redden. Gaat dat lukken?Bij het verzorgen van Vicca krijgen de meiden hulp van Rens. Een leuke, maar ook wel vreemde jongen. Al veertien jaar en toch nog op ponykamp? Daar willen de meiden meer over weten. Maar wat als twee van de meiden hem meer dan leuk vinden? Krijgen ze dan ruzie? Of blijven ze toch voor altijd bij elkaar?Een heerlijk boek vol spanning, humor en een beetje romantiek.Ook voor kinderen die (nog) niet paardrijden!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Netty van Kaathoven
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789463240031
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Beschrijving

Femke, Sanne en Malaika zijn drie heel verschillende meiden, maar ze delen één grote passie: paarden!

In dit tweede deel van de spannende serie 'De paardenmeiden' helpen de drie vriendinnen op het ponykamp van de manege. Het belooft een super kamp te worden: er zijn enthousiaste kinderen en de pony's zijn in topvorm.
Maar op de eerste buitenrit krijgt pony Vicca een verschrikkelijk ongeval. De dierenarts vindt het verstandig om Vicca te laten inslapen, maar de meiden zijn vastbesloten om haar te redden. Gaat dat lukken?

Bij het verzorgen van Vicca krijgen de meiden hulp van Rens. Een leuke, maar ook wel vreemde jongen. Al veertien jaar en toch nog op ponykamp?
Daar willen de meiden meer over weten. Maar wat als twee van de meiden hem meer dan leuk vinden? Krijgen ze dan ruzie? Of blijven ze toch voor altijd bij elkaar?

Een heerlijk boek vol spanning, humor en een beetje romantiek.
Ook voor kinderen die (nog) niet paardrijden!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Netty van Kaathoven
Uitgever
Dyslexion
ISBN
9789463240031
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
December 2017
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
144

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken