Gele Ballon Maxi

Prijs € 34,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

Charlotte Dematons

Hardback | Juli 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

maxi-editieDit prentenboek van Charlotte Dematons heeft geen tekst en een verhaal lijkt te ontbreken. Maar de goede kijker ontdekt al snel dat de verschillende platen van de stad, de woestijn, het oerwoud en de zee iets met elkaar te maken hebben. Telkens opnieuw duikt er een blauw autootje op, een fakir op een vliegend tapijtje, een boef in gevangenistenue en een gele ballon. Jong en oud zullen met plezier op zoek gaan naar deze terugkerende elementen en zo zelf het verhaal reconstrueren.In De gele ballon toont Charlotte Dematons zich niet alleen een meesteres in het scheppen van sfeer - zij heeft in dit boek ook talloze kleine grapjes verwerkt. Niels Holgersson, de Baron von Münchhausen, Pippi Langkous, Toetanchamon, de kerstman, Repelsteeltje en vele andere bekende figuren uit de (kinder)literatuur wandelen vrolijk over de pagina's en maken dit prentenboek een feest van herkenning.Op de platen van deze maxi-editie zijn alle details nog beter te bewonderen. Een fijn groot formaat, ideaal voor kinderdagverblijven en scholen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Charlotte Dematons
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047701736
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Beschrijving

maxi-editie

Dit prentenboek van Charlotte Dematons heeft geen tekst en een verhaal lijkt te ontbreken. Maar de goede kijker ontdekt al snel dat de verschillende platen van de stad, de woestijn, het oerwoud en de zee iets met elkaar te maken hebben. Telkens opnieuw duikt er een blauw autootje op, een fakir op een vliegend tapijtje, een boef in gevangenistenue en een gele ballon. Jong en oud zullen met plezier op zoek gaan naar deze terugkerende elementen en zo zelf het verhaal reconstrueren.

In De gele ballon toont Charlotte Dematons zich niet alleen een meesteres in het scheppen van sfeer - zij heeft in dit boek ook talloze kleine grapjes verwerkt. Niels Holgersson, de Baron von Münchhausen, Pippi Langkous, Toetanchamon, de kerstman, Repelsteeltje en vele andere bekende figuren uit de (kinder)literatuur wandelen vrolijk over de pagina's en maken dit prentenboek een feest van herkenning.

Op de platen van deze maxi-editie zijn alle details nog beter te bewonderen. Een fijn groot formaat, ideaal voor kinderdagverblijven en scholen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Charlotte Dematons
Uitgever
Lemniscaat B.V., Uitgeverij
ISBN
9789047701736
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
32

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken