Genieten van Gods nabijheid

vertrouwelijke omgang met God in het leven van alledag

Prijs € 12,50

Uitverkocht

J. Johnson, Jane Johnson

Paperback | Januari 1997 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hoewel we wel weten dat God dichtbij is, zijn er niet zoveel mensen die dat ook zo ervaren. Veel christenen zitten vast aan plichtmatige en routinematige vormen van omgang met God. In dit boek verkent Janet Johnson een andere manier van omgaan met God: spontaner, speelser, alledaagser en tegelijkertijd rijker en dieper.We komen daardoor dichter bij zowel ons hart als Gods hart. Bidden is geen christelijk corvee, maar een voortdurend gesprek, dat vanzelf voortvloeit uit het besef dat God altijd bij je is. We mogen genieten van Gods nabijheid.Janet Johnson is schrijfster van veel artikelen en een aantal boeken over het verdiepen van de relatie met God. Ook is ze een veelgevraagd spreekster over deze onderwerpen tijdens conferenties en retraites.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J. Johnson, Jane Johnson
Uitgever
Navigator
ISBN
9789063182199
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Hoewel we wel weten dat God dichtbij is, zijn er niet zoveel mensen die dat ook zo ervaren. Veel christenen zitten vast aan plichtmatige en routinematige vormen van omgang met God. In dit boek verkent Janet Johnson een andere manier van omgaan met God: spontaner, speelser, alledaagser en tegelijkertijd rijker en dieper.
We komen daardoor dichter bij zowel ons hart als Gods hart. Bidden is geen christelijk corvee, maar een voortdurend gesprek, dat vanzelf voortvloeit uit het besef dat God altijd bij je is. We mogen genieten van Gods nabijheid.

Janet Johnson is schrijfster van veel artikelen en een aantal boeken over het verdiepen van de relatie met God. Ook is ze een veelgevraagd spreekster over deze onderwerpen tijdens conferenties en retraites.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J. Johnson, Jane Johnson
Uitgever
Navigator
ISBN
9789063182199
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Januari 1997
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken