George

Prijs € 15,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Alex Gino

Hardback | Mei 2016 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als mensen naar George kijken, denken ze een jongen te zien. Maar zelf weet George dat ze geen jongen is. Ze weet zeker dat ze een meisje is.George denkt dat ze dit voor altijd geheim zal moeten houden. Dan verteld de juf dat ze met de klas het toneelstuk Charlotte's Web op gaan voeren. George wil héél erg graag de rol van Charlotte spelen. De juf zegt dat ze er niet eens auditie voor kan doen... omdat ze een jongen is. Met de hulp van haar beste vriendin Kelly verzint George een plan. Niet alleen omdat ze dan Charlotte kan spelen, maar omdat ze dan kan zijn wie ze is - voor eens en altijd.'Sommige boeken zijn niet alleen bijzonder goed, maar ook bijzonder belangrijk. Dit is zo'n boek!' Edward van de Vendel

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Alex Gino
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020674460
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Als mensen naar George kijken, denken ze een jongen te zien. Maar zelf weet George dat ze geen jongen is. Ze weet zeker dat ze een meisje is.

George denkt dat ze dit voor altijd geheim zal moeten houden. Dan verteld de juf dat ze met de klas het toneelstuk Charlotte's Web op gaan voeren. George wil héél erg graag de rol van Charlotte spelen. De juf zegt dat ze er niet eens auditie voor kan doen... omdat ze een jongen is. Met de hulp van haar beste vriendin Kelly verzint George een plan. Niet alleen omdat ze dan Charlotte kan spelen, maar omdat ze dan kan zijn wie ze is - voor eens en altijd.


'Sommige boeken zijn niet alleen bijzonder goed, maar ook bijzonder belangrijk. Dit is zo'n boek!' Edward van de Vendel

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Alex Gino
Uitgever
Kluitman
ISBN
9789020674460
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2016
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken