Giechelvisjes & knuffeldiefjes (e-Book)

de avonturen van Eefje en Mark op Terschelling

Prijs € 4,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Carry Slee

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2017 |

Beoordeel dit boek als eerste!
Let op: Dit e-Book is niet leesbaar op e-readers met een zwart-wit scherm.

Beschrijving

Mark en Eefje gaan met hun hond Boef op vakantie naar Terschelling, want daar hebben opa en oma een vakantiehuisje gehuurd. De tocht ernaartoe is al ontzettend spannend, zeker als Ollie, de knuffel van Mark, opeens verdwijnt... Op het eiland komen Mark en Eefje veel te weten: wat een duinpan is, hoe levende garnalen eruitzien en hoe zeehonden leven. Wat maken ze veel mee! Op het strand bouwen Mark en Eefje een vissersboot. Boef en de knuffels zijn vissen die uit zee geschept worden om les te krijgen op de vissenschool. Een vissenschool vol giechelvisjes! Bij het vliegeren gaat Eefje de lucht in! En op de laatste dag gaan Mark en Eefje in het zee-aquarium een plattepannenkoekenvis aaien... Wat zou dat voor beest zijn?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789048842605
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2017
Bestandsgrootte
2763814 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
46

Beschrijving

Mark en Eefje gaan met hun hond Boef op vakantie naar Terschelling, want daar hebben opa en oma een vakantiehuisje gehuurd. De tocht ernaartoe is al ontzettend spannend, zeker als Ollie, de knuffel van Mark, opeens verdwijnt...
Op het eiland komen Mark en Eefje veel te weten: wat een duinpan is, hoe levende garnalen eruitzien en hoe zeehonden leven. Wat maken ze veel mee! Op het strand bouwen Mark en Eefje een vissersboot. Boef en de knuffels zijn vissen die uit zee geschept worden om les te krijgen op de vissenschool. Een vissenschool vol giechelvisjes! Bij het vliegeren gaat Eefje de lucht in! En op de laatste dag gaan Mark en Eefje in het zee-aquarium een plattepannenkoekenvis aaien... Wat zou dat voor beest zijn?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Carry Slee
Uitgever
Carry Slee
ISBN
9789048842605
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2017
Bestandsgrootte
2763814 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
46

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken