GoGoGo ! Hoe hard ? Keihard !

Prijs € 18,50

Uitverkocht

Pats Boem

Paperback | Maart 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De conditie van Driemteam lijkt nergens op. Coach Alec ziet maar een remedie: een bootcamp training in de Ardennen. Hij en juf Sofia wil¬len onze vrienden ferm laten afzien. Bij aankomst blijkt dat de rugzak van Robin tijdens de treinreis is verwisseld. Wat onze vrienden niet weten is dat de rugzak eigendom is van de Maffe Mutsen, een dievenbende die zich schuilhoudt in de donkere bossen. 'Hoe hard? KEIHARD!' is het tweede boek in de Ketnetreeks GoGoGo!, opvolger van de populaire reeks De Elfenheuvel. GoGoGo! vertelt het verhaal van zeven tieners in een internaat die alles op alles zetten om de sportafdeling van hun school in stand te houden, tegen de zin van de nieuwe directrice in.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Pats Boem
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089315052
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Beschrijving

De conditie van Driemteam lijkt nergens op. Coach Alec ziet maar een remedie: een bootcamp training in de Ardennen. Hij en juf Sofia wil¬len onze vrienden ferm laten afzien. Bij aankomst blijkt dat de rugzak van Robin tijdens de treinreis is verwisseld. Wat onze vrienden niet weten is dat de rugzak eigendom is van de Maffe Mutsen, een dievenbende die zich schuilhoudt in de donkere bossen.
'Hoe hard? KEIHARD!' is het tweede boek in de Ketnetreeks GoGoGo!, opvolger van de populaire reeks De Elfenheuvel.
GoGoGo! vertelt het verhaal van zeven tieners in een internaat die alles op alles zetten om de sportafdeling van hun school in stand te houden, tegen de zin van de nieuwe directrice in.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Pats Boem
Uitgever
Borgerhoff & Lamberigts
ISBN
9789089315052
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Maart 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
192

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken