Haaien Stickerboek

en andere oceaanroofdieren

Prijs € 3,99

Uitverkocht

G. Volke

Paperback | Februari 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Maak je eigen boek met fantastische stickervellen en 24 geïllustreerde bladzijden vol fascinerende feiten die jou en je vrienden zullen verbazen. Lees, Plak, Ontdek! Lees alles over de dodelijkste haai die de mensen kennen, ontdek zeekomkommers en ontmoet de enge roofdieren die zich verscholen houden in de oceanen van de aarde. Wek elke bladzijde tot leven door er de kleurige stickers op te plakken die je aan het eind van het boek vindt. Dat zal het gemakkelijk maken om alles te onthouden wat je gelezen hebt. Als je aan het eind van het boek bent gekomen, is het kleurig en vol met stickers. Je kunt het dan steeds opnieuw lezen!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Volke
Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036623452
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Maak je eigen boek met fantastische stickervellen en 24 geïllustreerde bladzijden vol fascinerende feiten die jou en je vrienden zullen verbazen.

Lees, Plak, Ontdek!

Lees alles over de dodelijkste haai die de mensen kennen, ontdek zeekomkommers en ontmoet de enge roofdieren die zich verscholen houden in de oceanen van de aarde.

Wek elke bladzijde tot leven door er de kleurige stickers op te plakken die je aan het eind van het boek vindt. Dat zal het gemakkelijk maken om alles te onthouden wat je gelezen hebt. Als je aan het eind van het boek bent gekomen, is het kleurig en vol met stickers. Je kunt het dan steeds opnieuw lezen!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Volke
Uitgever
Rebo Productions
ISBN
9789036623452
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Februari 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken