Hagedissen wereldwijd deel 2

alle soorten en ondersoorten

Prijs € 24,95

Uitverkocht

Cor van Hoof

Paperback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

U heeft het tweede deel van een bijzonder boek in handen waar er niet veel van zijn. De vermelde namen in dit boek zijn de Latijnse namen. In een groot aantal gevallen wordt ook de Nederlandse naam vermeld.Als eerste wordt de afmeting, in centimeter of millimeter, van het betreffende dier vermeld. Ook wordt per soort en ondersoort aangegeven in welke tijdschriften en/of boeken deze voorkomt, of waar ze uitvoerig(er) wordt beschreven. Tevens wordt aangegeven in welke landen (wereldwijd) de dieren werden en/of worden aangetroffen. Ik ben met het verzamelen van de gegevens vele jaren bezig geweest door allerlei boeken aan te schaffen en te lezen. Dit betreft Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en enkele Poolse en Australische boeken.Ik heb de overtuiging dat ik u met dit tweede boek, dat u nu wellicht aanschaft, een groot plezier zal doen. Dit zal zeker gelden voor diegene die de desbetreffende landen gaat bezoeken en geïnteresseerd is in deze groep dieren.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Cor van Hoof
Uitgever
Kaft Media
ISBN
9789491061318
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

U heeft het tweede deel van een bijzonder boek in handen waar er niet veel van zijn. De vermelde namen in dit boek zijn de Latijnse namen. In een groot aantal gevallen wordt ook de Nederlandse naam vermeld.

Als eerste wordt de afmeting, in centimeter of millimeter, van het betreffende dier vermeld. Ook wordt per soort en ondersoort aangegeven in welke tijdschriften en/of boeken deze voorkomt, of waar ze uitvoerig(er) wordt beschreven. Tevens wordt aangegeven in welke landen (wereldwijd) de dieren werden en/of worden aangetroffen.

Ik ben met het verzamelen van de gegevens vele jaren bezig geweest door allerlei boeken aan te schaffen en te lezen. Dit betreft Nederlandse, Engelse, Duitse, Franse en enkele Poolse en Australische boeken.

Ik heb de overtuiging dat ik u met dit tweede boek, dat u nu wellicht aanschaft, een groot plezier zal doen. Dit zal zeker gelden voor diegene die de desbetreffende landen gaat bezoeken en geïnteresseerd is in deze groep dieren.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Cor van Hoof
Uitgever
Kaft Media
ISBN
9789491061318
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken