Handboek voor talent

het grootste talent ben jij

Prijs € 15,95

Levertijd: 1-2 werkdagen

Kees Gabriëls, Jan de Dreu

Hardback | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

NIEUW! Een origineel (kerst)geschenk dat er toe doetVoor de medewerkers in je organisatie of als bijzonder relatiegeschenkEen toegankelijk cadeauboek van Jan de Dreu en Kees Gabriels voor iedereen die de talenten in zijn organisatie wil laten groeien. Ieder mens heeft een uniek talent. Je unieke talent, in één woord benoemd, is een krachtige bron van eigenwaarde, die aanzet tot creatief denken en voldoening in je werk. Dit vrolijk geïllustreerde boek over de kracht van talent moedigt de lezer aan zijn of haar unieke talent met plezier in te zetten.Voor wie is het Handboek voor Talent?In feite voor iedereen die werkt. In deze tijd staan organisaties voor de uitdaging om nieuwe perspectieven te creëren en het talent van hun mensen te ontwikkelen. Want in hun talent geven mensen het beste van zichzelf. Dat is vitaal voor de mens zelf en het is goed voor het bedrijf. Met het Handboek voor Talent geef je een blijk van waardering en talent stimulans als cadeau!Waar is het Handboek voor Talent te bestellen? Per januari 2013 is het boek te bestellen via het Centraal Boekhuis. Vanaf heden is het voor bedrijven direct te bestellen via www.detalentmanagers.nl/handboekvoortalentDe prijs per exemplaar bedraagt 14,95 (incl. 6% BTW), excl. verzendkosten. Voor grote aantallen gelden aantrekkelijke voorwaarden.Meer weten?Heeft u vragen en/of opmerkingen over het boek? Neem dan contact op met uitgever Caroline van der Post: caroline.vanderpost@detalentmanagers.nl of 06 417 86 046.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Kees Gabriëls, Jan de Dreu
Uitgever
Caroline van der Post - Coaching, training en advies
ISBN
9789085163114
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Beschrijving


NIEUW! Een origineel (kerst)geschenk dat er toe doet
Voor de medewerkers in je organisatie of als bijzonder relatiegeschenk

Een toegankelijk cadeauboek van Jan de Dreu en Kees Gabriels voor iedereen die de talenten in zijn organisatie wil laten groeien.
Ieder mens heeft een uniek talent. Je unieke talent, in één woord benoemd, is een krachtige bron van eigenwaarde, die aanzet tot creatief denken en voldoening in je werk.
Dit vrolijk geïllustreerde boek over de kracht van talent moedigt de lezer aan zijn of haar unieke talent met plezier in te zetten.
Voor wie is het Handboek voor Talent?
In feite voor iedereen die werkt. In deze tijd staan organisaties voor de uitdaging om nieuwe perspectieven te creëren en het talent van hun mensen te ontwikkelen. Want in hun talent geven mensen het beste van zichzelf. Dat is vitaal voor de mens zelf en het is goed voor het bedrijf. Met het Handboek voor Talent geef je een blijk van waardering en talent stimulans als cadeau!
Waar is het Handboek voor Talent te bestellen?
Per januari 2013 is het boek te bestellen via het Centraal Boekhuis. Vanaf heden is het voor bedrijven direct te bestellen via
www.detalentmanagers.nl/handboekvoortalent
De prijs per exemplaar bedraagt 14,95 (incl. 6% BTW), excl. verzendkosten. Voor grote aantallen gelden aantrekkelijke voorwaarden.

Meer weten?
Heeft u vragen en/of opmerkingen over het boek? Neem dan contact op met uitgever Caroline van der Post: caroline.vanderpost@detalentmanagers.nl of 06 417 86 046.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Kees Gabriëls, Jan de Dreu
Uitgever
Caroline van der Post - Coaching, training en advies
ISBN
9789085163114
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
88

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken