Harry Potter & de Gevangene van Azkaban

Prijs € 22,90

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

J.K. Rowling

Hardback | Januari 2000 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voordat Harry Potter aan zijn derde jaar op Zweinstein kan beginnen, moet hij de zomervakantie bij zijn gemene oom en tante doorbrengen. Door een magisch ongeluk komt hij ‘s avonds laat op straat te staan. Dan blijkt dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van Jeweetwel, uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt. Hij is op de vlucht en heeft het wellicht op Harry gemunt. Er volgt een enerverend schooljaar met nieuwe vakken als Dreuzelkunde en Zorg voor Fabeldieren, spannende Zwerkbalwedstrijden en griezelige voorspellingen. De school wordt bewaakt door Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, en Harry zal zijn lessen Verweer tegen de Zwarte Kunsten hard nodig hebben.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.K. Rowling
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789076174181
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2000
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
326

Beschrijving

Voordat Harry Potter aan zijn derde jaar op Zweinstein kan beginnen, moet hij de zomervakantie bij zijn gemene oom en tante doorbrengen.
Door een magisch ongeluk komt hij ‘s avonds laat op straat te staan. Dan blijkt dat Sirius Zwarts, een beruchte volgeling van Jeweetwel, uit de gevangenis van Azkaban is ontsnapt. Hij is op de vlucht en heeft het wellicht op Harry gemunt.
Er volgt een enerverend schooljaar met nieuwe vakken als Dreuzelkunde en Zorg voor Fabeldieren, spannende Zwerkbalwedstrijden en griezelige voorspellingen.
De school wordt bewaakt door Dementors, de gevreesde bewakers van Azkaban, en Harry zal zijn lessen Verweer tegen de Zwarte Kunsten hard nodig hebben.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.K. Rowling
Uitgever
Harmonie, Uitgeverij De
ISBN
9789076174181
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Januari 2000
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
326

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken