Harry Potter en de steen der wijzen

Prijs € 19,50

Niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

J.K. Rowling

Hardback | Augustus 2006 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 77 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en hardvochtige oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap. Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem. En daarna nog een, en nog een. De brieven veranderen Harry’s hele leven: hij wordt gered door een woest figuur op een vliegende motorfiets en hij komt erachter wie zijn ouders werkelijk waren. Met een speciale trein die vertrekt van Perron 9¾ belandt hij op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters. En uiteindelijk moet Harry het opnemen tegen zijn aartsvijand Voldemort, een levensgevaarlijke tovenaar.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
J.K. Rowling
Uitgever
Manteau Jeugd
ISBN
9789022320853
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Harry Potter is een doodgewone, maar ongelukkige jongen die sinds de dood van zijn ouders bij zijn saaie en hardvochtige oom en tante woont, in de bezemkast onder de trap.
Op een dag arriveert er een geheimzinnige brief voor hem. En daarna nog een, en nog een. De brieven veranderen Harry’s hele leven: hij wordt gered door een woest figuur op een vliegende motorfiets en hij komt erachter wie zijn ouders werkelijk waren.
Met een speciale trein die vertrekt van Perron 9¾ belandt hij op Zweinsteins Hogeschool voor Hekserij en Hocus Pocus, waar hij alles leert over bezemstelen, toverdranken en monsters.
En uiteindelijk moet Harry het opnemen tegen zijn aartsvijand Voldemort, een levensgevaarlijke tovenaar.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
J.K. Rowling
Uitgever
Manteau Jeugd
ISBN
9789022320853
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Augustus 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken