Heidi

Prijs € 6,99

Zal niet verschijnen

Ook beschikbaar als:

Johanna Spyri

Paperback | December 2021 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

KLASSIEKE JEUGDBOEKEN REEKSHet leven van het vijfjarige weesmeisje Heidi verandert totaal wanneer ze door haar tante naar de Zwitserse Alpen wordt gestuurd om daar bij haar grootvader te gaan wonen. Er gaat een hele nieuwe wereld voor haar open. Samen met haar beste vrienden Peter en Clara ontdekt ze de schoonheid van de natuur en de bergen. Tot ze op een dag naar de stad Frankfurt moet vertrekken om speelkameraadje te worden van de gehandicapte Klara. De twee meisjes worden goede vriendinnen en beleven veel avonturen samen. Maar dan krijgt Heidi last van heimwee en wordt erg ziek. De huisarts wil haar terugsturen naar haar fijne leven in Zwitserland. Maar hoe graag Heidi ook bij haar opa wil zijn, ze wil ook haar liefste vriendinnetje niet verliezen. Ze is vastbesloten om een oplossing te vinden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johanna Spyri
Uitgever
Pantheon
ISBN
9789048836468
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Beschrijving

KLASSIEKE JEUGDBOEKEN REEKS

Het leven van het vijfjarige weesmeisje Heidi verandert totaal wanneer ze door haar tante naar de Zwitserse Alpen wordt gestuurd om daar bij haar grootvader te gaan wonen. Er gaat een hele nieuwe wereld voor haar open. Samen met haar beste vrienden Peter en Clara ontdekt ze de schoonheid van de natuur en de bergen.

Tot ze op een dag naar de stad Frankfurt moet vertrekken om speelkameraadje te worden van de gehandicapte Klara. De twee meisjes worden goede vriendinnen en beleven veel avonturen samen. Maar dan krijgt Heidi last van heimwee en wordt erg ziek. De huisarts wil haar terugsturen naar haar fijne leven in Zwitserland. Maar hoe graag Heidi ook bij haar opa wil zijn, ze wil ook haar liefste vriendinnetje niet verliezen. Ze is vastbesloten om een oplossing te vinden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johanna Spyri
Uitgever
Pantheon
ISBN
9789048836468
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2021
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
352

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken