Heksen van Fantasia-De Heks van Eb en Vloed (1)

ook per set te bestellen 9789085923121

Prijs € 10,00

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Thea Stilton

Paperback | December 2015 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deel 1 van de Heksen van Fantasia-reeks nu in voordelige paperback uitgave!Heksen van Fantasia is de vervolgserie op de succesvolle Prinsessen van Fantasia-reeks en De Heks van Eb en Vloed is deel 1. Het lijkt het erop dat er een periode van rust en vrede aanbreekt in het Grote Rijk. Maar schijn bedriegt want nadat Kalea, de Koraalprinses, een nachtmerrie heeft gehad, begint de ellende opnieuw voor de vijf prinsessen. De Wijze Koning realiseert zich meteen wat er aan de hand is en vertelt zijn dochters wie de vijand lijkt te zijn: de Grauwe Heksen. Zeven gevaarlijke en vastberaden toverkollen, die niet zullen rusten voor ze de vijf delen van het rijk alsnog ten val hebben gebracht. De eerste aanval komt van Diluvia, de Heks van Eb en Vloed, en richt zich vooral op het vredige Rijk van het Koraal. Om de aanval van de heks en haar afschrikwekkende Monstermatrozen van de Peilloze Diepte af te weren, zal veel doorzettingsvermogen nodig zijn, maar ook sluwheid en moed. De Wijze Koning, zijn vijf dochters en hun vertrouwelingen trekken moedig ten strijde...De 7 delen van deze serie moeten op volgorde gelezen worden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789085923237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Deel 1 van de Heksen van Fantasia-reeks nu in voordelige paperback uitgave!

Heksen van Fantasia is de vervolgserie op de succesvolle Prinsessen van Fantasia-reeks en De Heks van Eb en Vloed is deel 1.
Het lijkt het erop dat er een periode van rust en vrede aanbreekt in het Grote Rijk. Maar schijn bedriegt want nadat Kalea, de Koraalprinses, een nachtmerrie heeft gehad, begint de ellende opnieuw voor de vijf prinsessen. De Wijze Koning realiseert zich meteen wat er aan de hand is en vertelt zijn dochters wie de vijand lijkt te zijn: de Grauwe Heksen. Zeven gevaarlijke en vastberaden toverkollen, die niet zullen rusten voor ze de vijf delen van het rijk alsnog ten val hebben gebracht. De eerste aanval komt van Diluvia, de Heks van Eb en Vloed, en richt zich vooral op het vredige Rijk van het Koraal. Om de aanval van de heks en haar afschrikwekkende Monstermatrozen van de Peilloze Diepte af te weren, zal veel doorzettingsvermogen nodig zijn, maar ook sluwheid en moed. De Wijze Koning, zijn vijf dochters en hun vertrouwelingen trekken moedig ten strijde...

De 7 delen van deze serie moeten op volgorde gelezen worden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
Pelckmans
ISBN
9789085923237
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
December 2015
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken