Het allerlaatste griezelverhaal

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Bies van Ede

Paperback | September 2008 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Hoe ben ik hier gekomen? Ik weet het niet. Nog niet, tenminste. Ik denk niet dat ik hier uit mezelf ben gekomen. Ik ben niet zo iemand die het spannend vindt om midden in de nacht bij vollemaan op kerkhoven rond te hangen. Maar toch lig ik in een marmeren ruimte die stil is als een kelder. En ik ben hier niet alleen. De ik-figuur ligt doodziek in een donkere kamer. Hij kan zich niet meer herinneren wie hij is en waarom hij daar ligt. Af en toe komt een vrouw in een witte jurk langs - een verpleegster? zijn moeder? - die hem verzorgt en griezelige verhalen vertelt. Langzaam maar zeker begrijpt de ik-figuur dat de verhalen iets over hem zeggen... Het allerlaatste griezelverhaal is een van de spannendste boeken ooit voor kinderen geschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Bies van Ede
Uitgever
Pimento Kinderboeken
ISBN
9789049923174
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Beschrijving

Hoe ben ik hier gekomen? Ik weet het niet. Nog niet, tenminste. Ik denk niet dat ik hier uit mezelf ben gekomen. Ik ben niet zo iemand die het spannend vindt om midden in de nacht bij vollemaan op kerkhoven rond te hangen. Maar toch lig ik in een marmeren ruimte die stil is als een kelder. En ik ben hier niet alleen.

De ik-figuur ligt doodziek in een donkere kamer. Hij kan zich niet meer herinneren wie hij is en waarom hij daar ligt. Af en toe komt een vrouw in een witte jurk langs - een verpleegster? zijn moeder? - die hem verzorgt en griezelige verhalen vertelt. Langzaam maar zeker begrijpt de ik-figuur dat de verhalen iets over hem zeggen...

Het allerlaatste griezelverhaal is een van de spannendste boeken ooit voor kinderen geschreven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Bies van Ede
Uitgever
Pimento Kinderboeken
ISBN
9789049923174
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
September 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
336

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken