Het grote geheim van Plaza Patatta

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Nanda Roep

Hardback | November 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Plaza Patatta is de hitserie van schrijfster Nanda Roep. 'Het grote geheim van Plaza Patatta' is een omnibus met de volgende drie boeken: 'Een geheim luik', 'De verdwenen jongen' en 'De gesloten kamer'. Tekenaar van de serie is cabaretier Silvester. Plaza Patatta bestaat uit verhalen die zowel grappig als spannend zijn. Ieder boek is een afgerond detective-verhaal. Alles speelt zich af rondom het kinderrestaurant Plaza Patatta. Achterin ieder boek zijn enkele kinderkookrecepten opgenomen. Schrijfster Nanda Roep heeft ruim 50 kinderboeken gepubliceerd. Ze is presentatrice van het KRO Kindertijd-programma 'Mijn eigen boek'. Daarnaast schrijft ze romans en liedjes, die ze zelf zingt.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nanda Roep
Uitgever
Nanda, Uitgeverij
ISBN
9789490983048
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
221

Beschrijving

Plaza Patatta is de hitserie van schrijfster Nanda Roep. 'Het grote geheim van Plaza Patatta' is een omnibus met de volgende drie boeken: 'Een geheim luik', 'De verdwenen jongen' en 'De gesloten kamer'. Tekenaar van de serie is cabaretier Silvester.
Plaza Patatta bestaat uit verhalen die zowel grappig als spannend zijn. Ieder boek is een afgerond detective-verhaal. Alles speelt zich af rondom het kinderrestaurant Plaza Patatta. Achterin ieder boek zijn enkele kinderkookrecepten opgenomen.
Schrijfster Nanda Roep heeft ruim 50 kinderboeken gepubliceerd. Ze is presentatrice van het KRO Kindertijd-programma 'Mijn eigen boek'. Daarnaast schrijft ze romans en liedjes, die ze zelf zingt.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nanda Roep
Uitgever
Nanda, Uitgeverij
ISBN
9789490983048
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
221

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken