Het ijzingwekkende geheim 6

Prijs € 15,50

Levertijd: 2-3 werkdagen

Thea Stilton

Hardback | Februari 2010 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

De Thea Sisters zijn uitgenodigd voor een grote bijeenkomst van de Blauwe Bron. Dat is een Internationaal Ecologisch Genootschap waar Nicky en Paulina lid van zijn. Maar dit keer wordt de conferentie wel op een heel speciale locatie gehouden, in.....Alaska! De afdeling van de Blauwe Bron die hier is gehuisvest, heeft om een noodvergadering gevraagd. De situatie is heel zorgelijk, want de opwarming van de aarde veroorzaakt problemen. Al snel blijkt dat de locatie geen makkelijke plek is om te bereiken. En al helemaal niet sinds er de laatste tijd allerlei vreemde gebeurtenissen plaatsvinden. Eén ding wordt als snel duidelijk: De Thea Sisters moeten in actie komen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
Baeckens Books
ISBN
9789085920915
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Beschrijving

De Thea Sisters zijn uitgenodigd voor een grote bijeenkomst van de Blauwe Bron. Dat is een Internationaal Ecologisch Genootschap waar Nicky en Paulina lid van zijn.
Maar dit keer wordt de conferentie wel op een heel speciale locatie gehouden, in.....Alaska!
De afdeling van de Blauwe Bron die hier is gehuisvest, heeft om een noodvergadering gevraagd. De situatie is heel zorgelijk, want de opwarming van de aarde veroorzaakt problemen.
Al snel blijkt dat de locatie geen makkelijke plek is om te bereiken. En al helemaal niet sinds er de laatste tijd allerlei vreemde gebeurtenissen plaatsvinden. Eén ding wordt als snel duidelijk: De Thea Sisters moeten in actie komen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Thea Stilton
Uitgever
Baeckens Books
ISBN
9789085920915
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
48

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken