Het land onder de regenboog (e-Book)

Prijs € 9,99
Download direct dit e-Book
Deze titel komt in aanmerking voor

Nico ter Linden

EPUB met digitaal watermerk | Maart 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De prachtige paradijsverhalen, het aangrijpende zondvloedverhaal, de geestige en soms wrede aartsvaderverhalen, de spannende verhalen over Jozef en zijn broers, over de uittocht uit Egypte onder aanvoering van Mozes en het zwerven door de woestijn. Ze staan allemaal in Het land onder de regenboog, een bijbels verhalenboek voor kinderen vanaf tien jaar. Na Koning op een ezel, waarin Nico ter Linden met veel succes voor kinderen de verhalen van het Nieuwe Testament vertelde, verschijnt nu Het land onder de regenboog met de verhalen die het hart vormen van het Oude Testament: de Tora, de eerste vijf bijbelboeken. Ter Linden vertélt de verhalen niet alleen, hij geeft ze ook de broodnodige uitleg mee, en zo krijgen kinderen (en hun ouders en grootouders die mee lezen) meteen inzicht in hoe deze verhalen zijn ontstaan en hoe ze gelezen kunnen worden. Het land onder de regenboog is opnieuw een staaltje vertelkunst van de man die honderdduizenden mensen op een andere manier naar de bijbel liet kijken. Het is Nico ter Linden gelukt om zo eenvoudig en helder mogelijk de oude geschriften dichtbij te brengen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Nico ter Linden
Uitgever
Balans, Uitgeverij
ISBN
9789460034596
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2012
Bestandsgrootte
63519702 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De prachtige paradijsverhalen, het aangrijpende zondvloedverhaal, de geestige en soms wrede aartsvaderverhalen, de spannende verhalen over Jozef en zijn broers, over de uittocht uit Egypte onder aanvoering van Mozes en het zwerven door de woestijn. Ze staan allemaal in Het land onder de regenboog, een bijbels verhalenboek voor kinderen vanaf tien jaar.

Na Koning op een ezel, waarin Nico ter Linden met veel succes voor kinderen de verhalen van het Nieuwe Testament vertelde, verschijnt nu Het land onder de regenboog met de verhalen die het hart vormen van het Oude Testament: de Tora, de eerste vijf bijbelboeken. Ter Linden vertélt de verhalen niet alleen, hij geeft ze ook de broodnodige uitleg mee, en zo krijgen kinderen (en hun ouders en grootouders die mee lezen) meteen inzicht in hoe deze verhalen zijn ontstaan en hoe ze gelezen kunnen worden.
Het land onder de regenboog is opnieuw een staaltje vertelkunst van de man die honderdduizenden mensen op een andere manier naar de bijbel liet kijken. Het is Nico ter Linden gelukt om zo eenvoudig en helder mogelijk de oude geschriften dichtbij te brengen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Nico ter Linden
Uitgever
Balans, Uitgeverij
ISBN
9789460034596
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Maart 2012
Bestandsgrootte
63519702 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken