Het Mes van Milosh

Prijs € 15,95

Uitverkocht

Roger H. Schoemans

Paperback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

In het tuintje van het college ligt het dode lichaam van Ellen. Is ze van de toren gevallen of is ze naar beneden gesprongen? Heeft iemand haar over de rand geduwd? Aan verdachten geen gebrek. Voor Jilla, dochter van een vluchtelinge uit Iran, was Ellen een vervelende pestkop. Jaja, een asielzoeker uit Nigeria, zag in haar de kwade geest die dreigde hem en zijn moeder het land te laten uitzetten. En Milosh uit Kosovo gebruikte Ellen als hulpje bij de afpersingen en diefstalletjes. De politie zoekt uit hoe Ellen aan haar einde kwam. Is Milosh een koelbloedige moordenaar? Heeft Ellen Jaja zo razend gemaakt dat de spoken uit zijn jungledromen hem dwongen haar te doden? Of is er nog een andere verklaring? Terwijl het gerecht zijn werk doet, proberen Jilla en Jaja te begrijpen hoe het fatale drama kon gebeuren. Tot Jaja zijn angsten vergeet en een eerste tipje van de sluier oplicht… De nieuwe jeugdthriller van Roger H. Schoemans zit vol spanning, mysterie en een snuifje magie. Het mes van Milosh is een ijzingwekkend verhaal over jeugdcriminaliteit, vluchtelingen en geesten uit het verleden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Roger H. Schoemans
Uitgever
Davidsfonds
ISBN
9789059083714
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Beschrijving

In het tuintje van het college ligt het dode lichaam van Ellen. Is ze van de toren gevallen of is ze naar beneden gesprongen? Heeft iemand haar over de rand geduwd? Aan verdachten geen gebrek. Voor Jilla, dochter van een vluchtelinge uit Iran, was Ellen een vervelende pestkop. Jaja, een asielzoeker uit Nigeria, zag in haar de kwade geest die dreigde hem en zijn moeder het land te laten uitzetten. En Milosh uit Kosovo gebruikte Ellen als hulpje bij de afpersingen en diefstalletjes.

De politie zoekt uit hoe Ellen aan haar einde kwam. Is Milosh een koelbloedige moordenaar? Heeft Ellen Jaja zo razend gemaakt dat de spoken uit zijn jungledromen hem dwongen haar te doden? Of is er nog een andere verklaring? Terwijl het gerecht zijn werk doet, proberen Jilla en Jaja te begrijpen hoe het fatale drama kon gebeuren. Tot Jaja zijn angsten vergeet en een eerste tipje van de sluier oplicht…

De nieuwe jeugdthriller van Roger H. Schoemans zit vol spanning, mysterie en een snuifje magie. Het mes van Milosh is een ijzingwekkend verhaal over jeugdcriminaliteit, vluchtelingen en geesten uit het verleden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Roger H. Schoemans
Uitgever
Davidsfonds
ISBN
9789059083714
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
126

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken