Hockeytweeling 4 Hoog spel

Prijs € 9,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Gerard van Gemert

Paperback | Juli 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na een competitiewedstrijd fietst Zahra later naar huis dan haar tweelingzus Nikki. Langs de route ziet ze in de verte een oploop van mensen rond een ambulance. Als ze dichterbij komt, herkent ze in het gras de hockeystick en de fiets van haar zus. Nikki werd aangereden en de dader is ervandoor. In het ziekenhuis blijkt de toestand van Nikki kritiek en wat de gevolgen voor de toekomst zijn, blijft lange tijd onduidelijk. Het onrecht wat hun zus is aangedaan, doet Timo en Zahra besluiten de dader op te sporen. Door het ongeluk van haar zus heeft Zahra niet zoveel zin meer in hockey. Toch weet ze haar team op sleeptouw te nemen om in de competitie de aansluiting met de koplopers te behouden en zich in te zetten voor het nationale elftal dat zich voorbereidt op een belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Engeland. Maar een ding is duidelijk: als je dreigt het belangrijkste in je leven te verliezen, worden de hoofdzaken van de bijzaken gescheiden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044816112
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Na een competitiewedstrijd fietst Zahra later naar huis dan haar tweelingzus Nikki. Langs de route ziet ze in de verte een oploop van mensen rond een ambulance. Als ze dichterbij komt, herkent ze in het gras de hockeystick en de fiets van haar zus. Nikki werd aangereden en de dader is ervandoor. In het ziekenhuis blijkt de toestand van Nikki kritiek en wat de gevolgen voor de toekomst zijn, blijft lange tijd onduidelijk. Het onrecht wat hun zus is aangedaan, doet Timo en Zahra besluiten de dader op te sporen.
Door het ongeluk van haar zus heeft Zahra niet zoveel zin meer in hockey. Toch weet ze haar team op sleeptouw te nemen om in de competitie de aansluiting met de koplopers te behouden en zich in te zetten voor het nationale elftal dat zich voorbereidt op een belangrijke kwalificatiewedstrijd tegen Engeland. Maar een ding is duidelijk: als je dreigt het belangrijkste in je leven te verliezen, worden de hoofdzaken van de bijzaken gescheiden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Gerard van Gemert
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044816112
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken