Hond weet alles en wolf niets

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sylvia Vanden Heede, Marije Tolman

Hardback | April 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Een dik boek voor leergierige kinderen, met weetjes over allerlei onderwerpen.Nieuw boek in de bekroonde reeks over Job en de Duif'Vanden Heede slaagt er opnieuw in een boeiend verhaal te schrijven op eentechnisch eenvoudig leesniveau. Net als in de Vos en Haas-boeken kiest ze voorstereotiepe maar daardoor juist duidelijk herkenbare personages.'- Pluizuit over Wolf en Hond 'Avi-literatuur, dat woord bestaat nog niet, maar wie wil weten wat het is: lees "Job en de duif".' - Bas MaliepaardVerhalen in de bekende stijl van Wolf en Hond, aangevuld met leerrijke non-fictie.Lees het verhaal over Wolf en Hond, en ontdek van alles wat je nog niet wist: over mummies en skeletten, ridders en piraten, dino's en draken, raketten en de maan.Met bijzondere illustraties van Gouden Penseelwinnares Marije Tolman. Bijzonder grappig en ondeugend. Ook geschikt voor kinderen die minder graag en minder gemakkelijk lezen Sylvia Vanden Heede schrijft voor kinderen die net kunnen lezen, maar ook voor oudere kinderen en tieners. Haar werk werd onder meer bekroond met een Zilveren Griffel en de Gouden Uil Prijs van de Jonge Lezer. Marije Tolman volgde een kunstopleiding in Den Haag en Schotland. Daarna werkte ze in Italië als vormgever. Marije illustreerde ondermeer boeken van Carli Biessels en de populaire reeks Mejuffrouw Muis van Erik van Os en Elle van Lieshout, waarvoor ze bekroond werd met een Vlag en Wimpel. Voor De boomhut, dat ze samen met haar vader maakte, ontving ze een Gouden Penseel.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sylvia Vanden Heede, Marije Tolman
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401415309
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Beschrijving

Een dik boek voor leergierige kinderen, met weetjes over allerlei onderwerpen.

Nieuw boek in de bekroonde reeks over Job en de Duif
'Vanden Heede slaagt er opnieuw in een boeiend verhaal te schrijven op een
technisch eenvoudig leesniveau. Net als in de Vos en Haas-boeken kiest ze voor
stereotiepe maar daardoor juist duidelijk herkenbare personages.'
- Pluizuit over Wolf en Hond 'Avi-literatuur, dat woord bestaat nog niet, maar wie wil weten wat het is: lees "Job en de duif".' - Bas Maliepaard

Verhalen in de bekende stijl van Wolf en Hond, aangevuld met leerrijke non-fictie.
Lees het verhaal over Wolf en Hond, en ontdek van alles wat je nog niet wist: over mummies en skeletten, ridders en piraten, dino's en draken, raketten en de maan.

Met bijzondere illustraties van Gouden Penseelwinnares Marije Tolman. Bijzonder grappig en ondeugend. Ook geschikt voor kinderen die minder graag en minder gemakkelijk lezen 

Sylvia Vanden Heede schrijft voor kinderen die net kunnen lezen, maar ook voor oudere kinderen en tieners. Haar werk werd onder meer bekroond met een Zilveren Griffel en de Gouden Uil Prijs van de Jonge Lezer. Marije Tolman volgde een kunstopleiding in Den Haag en Schotland. Daarna werkte ze in Italië als vormgever. Marije illustreerde ondermeer boeken van Carli Biessels en de populaire reeks Mejuffrouw Muis van Erik van Os en Elle van Lieshout, waarvoor ze bekroond werd met een Vlag en Wimpel. Voor De boomhut, dat ze samen met haar vader maakte, ontving ze een Gouden Penseel.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sylvia Vanden Heede, Marije Tolman
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401415309
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
124

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken