Hotdog

Prijs € 14,95

Uitverkocht

Arja Veerman

Hardback | Mei 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Doenja's moeder is gestorven. Oom Bennie probeert Doenja op te vrolijken met een dure halsketting. Maar is die wel echt van haar moeder geweest? Samen met haar vrienden Jamie en Floris probeert Doenja het geheim te ontrafelen. Ze raken verwikkeld in een bizar avontuur met een man op een motor, een indiaan, giftige paddenstoelen, een dode hond en voodoo. Stel dat voodoo bestaat. Kan Doenja dan haar moeder opnieuw tot leven wekken? En vertelt oom Bennie wel de waarheid? Doenja moet het weten, ook al loopt ze gevaar. Een ontroerend en grappig boek over vriendschap, vertrouwen en vreemde verschijnselen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Arja Veerman
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044819151
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Doenja's moeder is gestorven. Oom Bennie probeert Doenja op te vrolijken met een dure halsketting. Maar is die wel echt van haar moeder geweest? Samen met haar vrienden Jamie en Floris probeert Doenja het geheim te ontrafelen. Ze raken verwikkeld in een bizar avontuur met een man op een motor, een indiaan, giftige paddenstoelen, een dode hond en voodoo.
Stel dat voodoo bestaat. Kan Doenja dan haar moeder opnieuw tot leven wekken? En vertelt oom Bennie wel de waarheid? Doenja moet het weten, ook al loopt ze gevaar.

Een ontroerend en grappig boek over vriendschap, vertrouwen en vreemde verschijnselen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Arja Veerman
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044819151
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2013
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken