Hugo fikst het

Prijs € 15,50

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Sabine Zett

Hardback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Hugo stijgt opHugo superheldHugo wint altijdHugo is een genie, een sportkanon en de coolste gast van de school. In zijn dromen. Want in het echte leven moet hij nog wel een paar dingetje fiksen voor het zover is. Samen met zijn vriend Nick probeert hij het grootste probleem op te lossen dat je kunt hebben op zijn leeftijd: hoe zorg je ervoor dat je van een doorsnee type verandert in een superheld?Meidenalarm! Code roze: Lucy en Linde liggen een hele middag op de loer voor Nicks huis. In welke film denken zíj dat ze meedoen?! Maar Hugo staat voor meer raadsels. De girls op school lijken hem ineens mega grappig te vinden. En Nicks styling vinden ze helemaal cool.Als Lucy en Linde hen meevragen naar de bioscoop, weet Hugo het zeker: ze zijn verliefd. Op Nick... of toch op Hugo? Derde boek over Hugo; eerder verschenen "Hugo's geniale wereld" en "Hugo's masterplan".

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Sabine Zett
Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025112554
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Beschrijving

Hugo stijgt op
Hugo superheld
Hugo wint altijd


Hugo is een genie, een sportkanon en de coolste gast van de school. In zijn dromen. Want in het echte leven moet hij nog wel een paar dingetje fiksen voor het zover is. Samen met zijn vriend Nick probeert hij het grootste probleem op te lossen dat je kunt hebben op zijn leeftijd: hoe zorg je ervoor dat je van een doorsnee type verandert in een superheld?

Meidenalarm! Code roze: Lucy en Linde liggen een hele middag op de loer voor Nicks huis. In welke film denken zíj dat ze meedoen?!
Maar Hugo staat voor meer raadsels. De girls op school lijken hem ineens mega grappig te vinden. En Nicks styling vinden ze helemaal cool.
Als Lucy en Linde hen meevragen naar de bioscoop, weet Hugo het zeker: ze zijn verliefd. Op Nick... of toch op Hugo?

Derde boek over Hugo; eerder verschenen "Hugo's geniale wereld" en "Hugo's masterplan".

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Sabine Zett
Uitgever
Uitgeversmaatschappij Holland B.V.
ISBN
9789025112554
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
176

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken