Iedereen is anders

het boek van de grote psychologische tegenstellingen

Prijs € 17,50

Uitverkocht

Oscar Brenifier

Hardback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Als kind ontdek je elke dag meer over jezelf en over de andere mensen om je heen. Je leert mensen kennen die op jou lijken en anderen die totaal verschillend zijn. Sommige mensen zitten ingewikkeld in elkaar, anderen zijn eenvoudiger te begrijpen. De één is een dromer, terwijl de ander stevig met zijn voeten op de grond staat. Serieus of speels, uitbundig of stil, sociaal of liever alleen. Al die eigenschappen samen maken je tot wie je bent. Aan de hand van heldere teksten en prachtige illustraties, maak je in dit boek kennis met tien duo’s van tegengestelde karaktertrekken. Stap binnen in de wereld van de psychologie en ontdek wat de positieve en negatieve kanten zijn van elke eigenschap. De psychologische tegenstellingen worden voorgesteld door tijdloze en herkenbare figuurtjes met wie kinderen zich makkelijk kunnen identificeren. Met dit unieke boek leren ze nadenken over zichzelf en de anderen om hen heen. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Oscar Brenifier
Uitgever
NBD/Biblion
ISBN
9789079806133
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
63

Beschrijving

Als kind ontdek je elke dag meer over jezelf en over de andere mensen om je heen. Je leert mensen kennen die op jou lijken en anderen die totaal verschillend zijn. Sommige mensen zitten ingewikkeld in elkaar, anderen zijn eenvoudiger te begrijpen.
De één is een dromer, terwijl de ander stevig met zijn voeten op de grond staat. Serieus of speels, uitbundig of stil, sociaal of liever alleen. Al die eigenschappen samen maken je tot wie je bent.
Aan de hand van heldere teksten en prachtige illustraties, maak je in dit boek kennis met tien duo’s van tegengestelde karaktertrekken. Stap binnen in de wereld van de psychologie en ontdek wat de positieve en negatieve kanten zijn van elke eigenschap.
De psychologische tegenstellingen worden voorgesteld door tijdloze en herkenbare figuurtjes met wie kinderen zich makkelijk kunnen identificeren. Met dit unieke boek leren ze nadenken over zichzelf en de anderen om hen heen. 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Oscar Brenifier
Uitgever
NBD/Biblion
ISBN
9789079806133
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
63

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken