IJsbarbaar (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Rob Ruggenberg

EPUB met digitaal watermerk | November 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

**Winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2013** Op een dag in 1624 wordt de dertienjarige Nunôk ontvoerd uit Groenland door plunderende zeelui. Na een ruwe tocht belandt de jongen in Holland. Nunôk is nieuwsgierig naar deze nieuwe wereld, maar dat verandert al snel als hij verkocht wordt aan een kermisbaas en moet optreden als ijsbarbaar. Zelfs prins Maurits komt kijken hoe hij een meeuw neerschiet en rauw opeet. Nunôk ontsnapt en wil nog maar één ding: terug naar Groenland. Maar hoe komt hij weer thuis? Nunôks zenuwslopende vlucht door het Nederland van de zeventiende eeuw, en zijn ontberingen bij de walvisvaarders zul je niet gauw vergeten.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Rob Ruggenberg
Uitgever
Querido
ISBN
9789045112985
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
1157714 bytes
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

**Winnaar van de Prijs van de Jonge Jury 2013** Op een dag in 1624 wordt de dertienjarige Nunôk ontvoerd uit Groenland door plunderende zeelui. Na een ruwe tocht belandt de jongen in Holland. Nunôk is nieuwsgierig naar deze nieuwe wereld, maar dat verandert al snel als hij verkocht wordt aan een kermisbaas en moet optreden als ijsbarbaar. Zelfs prins Maurits komt kijken hoe hij een meeuw neerschiet en rauw opeet. Nunôk ontsnapt en wil nog maar één ding: terug naar Groenland. Maar hoe komt hij weer thuis?

Nunôks zenuwslopende vlucht door het Nederland van de zeventiende eeuw, en zijn ontberingen bij de walvisvaarders zul je niet gauw vergeten.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Rob Ruggenberg
Uitgever
Querido
ISBN
9789045112985
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
November 2011
Bestandsgrootte
1157714 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken