Ik ben ok

Voorleesverhalen met mindfulnesstips

Prijs € 14,99

Uitverkocht

Ook beschikbaar als:

Miep Van der Haegen, Jan Vroman, Lea Vervoort

Hardback | Maart 2014 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ik ben OK. Voorleesverhalen met mindfulnesstips.Een rijk geïllustreerd verhalenboek over leuke maar ook over moeilijke emoties, inclusief handige mindfulnesstips. Soms ben je blij. Maar wat te doen als je boos bent? Of verdrietig? Kinderen vinden het vaak moeilijk om om te gaan met wat ze voelen.Aan de hand van verschillende luchtige, vaak humoristische verhaaltjes over Ben leren kinderen dat het oké is om al die verschillende emoties te voelen. Bij elk verhaal horen tips en opdrachten. In de succesvolle reeks boeken over mindfulness.Treffende illustraties van de jonge prijswinnares Lea Vervoort.Moeilijk thema helder gebracht.Miep Van der Haegen is psychologe. Miep ervaarde dat mindfulness een goedemethode is om ontspanning en een evenwichtige balans in hoofd en lichaam te verwerven. Lea Vervoort is als illustratrice een aanstormend talent. Ze won met haar werk al verschillende prijzen, waaronder de BoekieBoekie stArt Award 2012.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Miep Van der Haegen, Jan Vroman, Lea Vervoort
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401415330
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
62

Beschrijving

Ik ben OK. Voorleesverhalen met mindfulnesstips.

Een rijk geïllustreerd verhalenboek over leuke maar ook over moeilijke emoties, inclusief handige mindfulnesstips. Soms ben je blij. Maar wat te doen als je boos bent? Of verdrietig? Kinderen vinden het vaak moeilijk om om te gaan met wat ze voelen.
Aan de hand van verschillende luchtige, vaak humoristische verhaaltjes over Ben leren kinderen dat het oké is om al die verschillende emoties te voelen. Bij elk verhaal horen tips en opdrachten. 

In de succesvolle reeks boeken over mindfulness.
Treffende illustraties van de jonge prijswinnares Lea Vervoort.
Moeilijk thema helder gebracht.

Miep Van der Haegen is psychologe. Miep ervaarde dat mindfulness een goede
methode is om ontspanning en een evenwichtige balans in hoofd en lichaam te verwerven. Lea Vervoort is als illustratrice een aanstormend talent. Ze won met haar werk al verschillende prijzen, waaronder de BoekieBoekie stArt Award 2012.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Miep Van der Haegen, Jan Vroman, Lea Vervoort
Uitgever
Lannoo
ISBN
9789401415330
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Maart 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
62

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken