Ilios en Odysseus (e-Book)

Prijs € 10,99
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Imme Dros

EPUB met digitaal watermerk | Juli 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Ilios, Het verhaal van de Trojaanse oorlog en Odysseus, een man van verhalen: Dros' veelgeprezen Homerosbewerkingen, nu samen in één band. Mét de prachtige illustraties van Harrie Geelen. Ilios gaat over het tienjarige beleg van Troje. De Grieken proberen de geschaakte Helena terug te halen. Maar het is vooral het verhaal van de schitterende list die Odysseus verzint om in een houten paard Griekse manschappen Troje binnen te smokkelen. Het leidde tot de val van Troje en tot eeuwige roem voor Odysseus. Odysseus is het verhaal over de geslepen koning van het eiland Ithaka, die zijn vrouw en zoontje achterliet om met de andere Griekse vorsten de stad Troje te belegeren. In de twintig jaar dat hij weg was ontstonden er veel verhalen over hem, en beleefde hij zelf veel om over te vertellen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Imme Dros
Uitgever
Querido
ISBN
9789045112602
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
5409719 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Beschrijving

Ilios, Het verhaal van de Trojaanse oorlog en Odysseus, een man van verhalen: Dros' veelgeprezen Homerosbewerkingen, nu samen in één band. Mét de prachtige illustraties van Harrie Geelen. Ilios gaat over het tienjarige beleg van Troje. De Grieken proberen de geschaakte Helena terug te halen. Maar het is vooral het verhaal van de schitterende list die Odysseus verzint om in een houten paard Griekse manschappen Troje binnen te smokkelen. Het leidde tot de val van Troje en tot eeuwige roem voor Odysseus.
Odysseus is het verhaal over de geslepen koning van het eiland Ithaka, die zijn vrouw en zoontje achterliet om met de andere Griekse vorsten de stad Troje te belegeren. In de twintig jaar dat hij weg was ontstonden er veel verhalen over hem, en beleefde hij zelf veel om over te vertellen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Imme Dros
Uitgever
Querido
ISBN
9789045112602
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Juli 2012
Bestandsgrootte
5409719 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
432

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken