Jack in de pits

Off the road-verhalen over de Formule 1

Prijs € 10,00

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Jack Plooij

Paperback | Mei 2022 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jack Plooij in de pits, tijdens het topjaar van Max Verstappen en de race op Zandvoort Wat gebeurt er echt rondom de Grand Prix? Wat zeggen de racers off the record? Bestsellerauteur en pitreporter Jack Plooij loopt er rond en praat met iedereen. Met zijn ontwapende humor en nuchterheid krijgt hij de toppers meer aan het praten dan ieder ander. In Jack in de pits lees je verhalen over Max Verstappen en Zandvoort die je nergens anders te horen krijgt. De ruzies, de stiekeme bondjes die worden gesmeed; een must-have voor elke echte Formule 1-liefhebber! Jack Plooij is opgeleid als tandheelkundige en is op dat gebied gepromoveerd aan de KU Nijmegen. Sinds 2000 is hij zich steeds meer gaan bezighouden met de Formule 1; Olav Mol vroeg hem een keer in te vallen voor een collega en sindsdien is Plooij daar niet meer weg te denken. Hij schreef eerder onder andere Verhalen uit de pits, De magie van Formule 1 en In de pits gebeurt altijd iets. 

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Jack Plooij
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000369966
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Beschrijving

Jack Plooij in de pits, tijdens het topjaar van Max Verstappen en de race op Zandvoort

Wat gebeurt er echt rondom de Grand Prix? Wat zeggen de racers off the record? Bestsellerauteur en pitreporter Jack Plooij loopt er rond en praat met iedereen. Met zijn ontwapende humor en nuchterheid krijgt hij de toppers meer aan het praten dan ieder ander.

In Jack in de pits lees je verhalen over Max Verstappen en Zandvoort die je nergens anders te horen krijgt. De ruzies, de stiekeme bondjes die worden gesmeed; een must-have voor elke echte Formule 1-liefhebber!

Jack Plooij is opgeleid als tandheelkundige en is op dat gebied gepromoveerd aan de KU Nijmegen. Sinds 2000 is hij zich steeds meer gaan bezighouden met de Formule 1; Olav Mol vroeg hem een keer in te vallen voor een collega en sindsdien is Plooij daar niet meer weg te denken. Hij schreef eerder onder andere Verhalen uit de pitsDe magie van Formule 1 en In de pits gebeurt altijd iets

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Jack Plooij
Uitgever
Spectrum
ISBN
9789000369966
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2022
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
216

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken