Jamie - dyslexie uitgave

Prijs € 19,95

Levertijd: 2-3 werkdagen

Maresa Jacobse

Paperback | Juni 2013 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Zoals elk jaar brengt Jamie haar zomer door in Zuid-Frankrijk, op de camping van haar ouders. Toch is dit jaar anders. Jamie mag meer en durft meer en een nieuwe jongen maakt haar leven in Zuid-Frankrijk nog leuker. Er is alleen n onverwachte gast die voor een hoop problemen zorgt... en Jamie weet niet of ze het lef heeft om er wat aan te doen.Jamie is het eerste deel van een serie over leuke, spannende en soms verliefde zomers in Zuid- Frankrijk. In elk deel speelt een andere campingbezoeker de hoofdrol.De Alkmaarse Maresa Jacobse (1986) debuteerde in 2003 met Rotzooi, een boek dat zij op veertienjarige leeftijd schreef. In 2006 verscheen haar trilogie Wat je al niet moet doen voor... (een zoen/je vrienden/ de liefde).Verder schreef zij onder het pseudoniem Samantha Era vier paardenboekjes. Zomers in Zuid-Frankrijk is haar nieuwste jeugdserie.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maresa Jacobse
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij
ISBN
9789491638077
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Beschrijving

Zoals elk jaar brengt Jamie haar zomer door in Zuid-Frankrijk, op de camping van haar ouders. Toch is dit jaar anders. Jamie mag meer en durft meer en een nieuwe jongen maakt haar leven in Zuid-Frankrijk nog leuker. Er is alleen n onverwachte gast die voor een hoop problemen zorgt... en Jamie weet niet of ze het lef heeft om er wat aan te doen.
Jamie is het eerste deel van een serie over leuke, spannende en soms verliefde zomers in Zuid- Frankrijk. In elk deel speelt een andere campingbezoeker de hoofdrol.

De Alkmaarse Maresa Jacobse (1986) debuteerde in 2003 met Rotzooi, een boek dat zij op veertienjarige leeftijd schreef. In 2006 verscheen haar trilogie Wat je al niet moet doen voor... (een zoen/je vrienden/ de liefde).
Verder schreef zij onder het pseudoniem Samantha Era vier paardenboekjes. Zomers in Zuid-Frankrijk is haar nieuwste jeugdserie.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maresa Jacobse
Uitgever
Dyslexion Uitgeverij
ISBN
9789491638077
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2013
Categorie
Overig
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
168

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken