Jip en Janneke 5

Prijs € 7,50

Voor 23.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Annie M.G. Schmidt

Hardback | November 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Jip en Janneke zijn de aller-allerbeste vriendjes en altijd samen. In en om huis beleven ze veel avonturen. In dit deel gaan ze naar het strand, spelen ze met een waterpistool en zien ze een hele mooie pauw. En na een bezoek aan het circus probeert Jip met de dure vazen van zijn moeder te jongleren… De directe, grappige en heldere toon van Annie M.G. Schmidt en de kenmerkende zwart-wit illustraties van Fiep Westendorp blijven tot ieders verbeelding spreken. Zo zijn Jip en Janneke niet alleen het bekendste, maar ook het meest geliefde kleuterduo. Er zijn vijf boeken met avonturen van Jip en Janneke. Dit is het vijfde deel. Van alle delen samen zijn er inmiddels meer dan één miljoen verkocht!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Annie M.G. Schmidt
Uitgever
Querido
ISBN
9789045110523
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Jip en Janneke zijn de aller-allerbeste vriendjes en altijd samen. In en om huis beleven ze veel avonturen. In dit deel gaan ze naar het strand, spelen ze met een waterpistool en zien ze een hele mooie pauw. En na een bezoek aan het circus probeert Jip met de dure vazen van zijn moeder te jongleren…
De directe, grappige en heldere toon van Annie M.G. Schmidt en de kenmerkende zwart-wit illustraties van Fiep Westendorp blijven tot ieders verbeelding spreken. Zo zijn Jip en Janneke niet alleen het bekendste, maar ook het meest geliefde kleuterduo.

Er zijn vijf boeken met avonturen van Jip en Janneke. Dit is het vijfde deel. Van alle delen samen zijn er inmiddels meer dan één miljoen verkocht!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Annie M.G. Schmidt
Uitgever
Querido
ISBN
9789045110523
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken