Junior encyclopedie wereldgodsdiensten + encyclopedie christelijk geloof

Prijs € 15,00

Uitverkocht

David Self

Augustus 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De 'Junior Encyclopedie over het christelijk geloof' geeft een introductie in de geschiedenis en tradities van het christelijke geloof. Verschillende kernbegrippen komen aan de orde zoals: het ontstaan, de kerk wereldwijd, symbolen, de Bijbel, het gebed en muziek.Het boek is overzichtelijk en bevat prachtige foto’s, illustraties en kaarten ter ondersteuning van de tekst. Deze encyclopedie is daardoor zeer geschikt voor kinderen en tevens te gebruiken als naslagwerk. De 'Junior Encyclopedie over de wereldgodsdiensten' is het vervolg op de 'Junior encyclopedie over het christelijk geloof'.In deze aantrekkelijk vormgegeven encyclopedie komen alle belangrijke godsdienten aan bod: behalve het christendom, het jodendom en de islam ook het hindoeïsme, boeddhisme en Japanse/Chinese godsdiensten ook nieuwe religies als de new age beweging. David Self bezit het talent om moeilijke onderwerpen op een voor kinderen begrijpelijke manier te brengen. De feiten in zijn verhaal illustreert hij met interessante highlights van een gebeurtenis of een persoon en altijd is hij actueel. Nu samen als set voor de prijs van één!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
David Self
Uitgever
Callenbach
ISBN
9789026620614
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De 'Junior Encyclopedie over het christelijk geloof' geeft een introductie in de geschiedenis en tradities van het christelijke geloof. Verschillende kernbegrippen komen aan de orde zoals: het ontstaan, de kerk wereldwijd, symbolen, de Bijbel, het gebed en muziek.Het boek is overzichtelijk en bevat prachtige foto’s, illustraties en kaarten ter ondersteuning van de tekst. Deze encyclopedie is daardoor zeer geschikt voor kinderen en tevens te gebruiken als naslagwerk.
De 'Junior Encyclopedie over de wereldgodsdiensten' is het vervolg op de 'Junior encyclopedie over het christelijk geloof'.In deze aantrekkelijk vormgegeven encyclopedie komen alle belangrijke godsdienten aan bod: behalve het christendom, het jodendom en de islam ook het hindoeïsme, boeddhisme en Japanse/Chinese godsdiensten ook nieuwe religies als de new age beweging.
David Self bezit het talent om moeilijke onderwerpen op een voor kinderen begrijpelijke manier te brengen. De feiten in zijn verhaal illustreert hij met interessante highlights van een gebeurtenis of een persoon en altijd is hij actueel.
Nu samen als set voor de prijs van één!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
David Self
Uitgever
Callenbach
ISBN
9789026620614
Bindwijze
Publicatiedatum
Augustus 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken