Kamer 16

een zomer vol verrassingen

Prijs € 14,95

Uitverkocht

M. Johnson

Paperback | Oktober 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Sprankelend en humoristisch meidenboek over Scarlett, die in een familiehotel in New York woont. Scarlett woont met haar ouders, twee zussen en broer in hun familiehotel in New York. De zomer belooft weinig goeds: terwijl haar vriendinnen hun vakantie in luxe, verre oorden doorbrengen, moet Scarlett bijspringen in het hotel. Voor haar vijftiende verjaardag krijgt ze volgens traditie de sleutel van een van de hotelkamers. Gasten die in deze kamer logeren, vallen voortaan onder haar hoede. Het wordt kamer 16, de meest chique kamer van Hopewell – ooit een prachtig art deco hotel, nu enigszins vervallen. Het laatste wat Scarlett dan ook verwacht, is een gast in haar kamer. Mevrouw Amberson is echter vastbesloten de hele zomer te blijven én Scarlett ten volle te benutten als haar persoonlijke assistente. Door de bizarre wensen van mevrouw Amberson raakt Scarlett in de meest vreemde situaties verzeild… En dan is er nog Eric, haar broers tegenspeler in een toneelstuk. Hij is de knapste jongen die Scarlett ooit heeft gezien.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
M. Johnson
Uitgever
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026125638
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
313

Beschrijving

Sprankelend en humoristisch meidenboek over Scarlett, die in een familiehotel in New York woont.

Scarlett woont met haar ouders, twee zussen en broer in hun familiehotel in New York. De zomer belooft weinig goeds: terwijl haar vriendinnen hun vakantie in luxe, verre oorden doorbrengen, moet Scarlett bijspringen in het hotel.
Voor haar vijftiende verjaardag krijgt ze volgens traditie de sleutel van een van de hotelkamers. Gasten die in deze kamer logeren, vallen voortaan onder haar hoede. Het wordt kamer 16, de meest chique kamer van Hopewell – ooit een prachtig art deco hotel, nu enigszins vervallen.
Het laatste wat Scarlett dan ook verwacht, is een gast in haar kamer. Mevrouw Amberson is echter vastbesloten de hele zomer te blijven én Scarlett ten volle te benutten als haar persoonlijke assistente. Door de bizarre wensen van mevrouw Amberson raakt Scarlett in de meest vreemde situaties verzeild…
En dan is er nog Eric, haar broers tegenspeler in een toneelstuk. Hij is de knapste jongen die Scarlett ooit heeft gezien.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
M. Johnson
Uitgever
de Fontein Jeugd
ISBN
9789026125638
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
313

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken