Kijkboek - Kies mee met Rik

kies mee met Rik

Prijs € 12,99

Uitverkocht

Liesbet Slegers

Hardback | April 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Het regent buiten en Rik kleedt zich aan. Wat kies jij? Aan het kind om te kiezen uit de vele kledingstukken die staan afgebeeld. Met per dubbele pagina een thema en telkens drie vragen moeten er heel wat keuzes gemaakt worden. En er is ook elke keer een vraag die zich tot het kind zelf richt.Eenvoudig, interactief en vernieuwend!Liesbet Slegers (1975) maakte na haar studies Toegepaste Grafiek en Illustratie aan Sint-Lucas Antwerpen van haar passie haar beroep: boeken maken voor kinderen. Opvallend aan haar stijl is het gebruik van felle, vrolijke, lichte kleuren. Haar peuter- en kleuterboeken zijn opgebouwd rond herkenbare situaties. Ze worden over de hele wereld gelezen, van België tot in het verre China.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Liesbet Slegers
Uitgever
SU Kids & Digits
ISBN
9789002243165
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

Het regent buiten en Rik kleedt zich aan. Wat kies jij? Aan het kind om te kiezen uit de vele kledingstukken die staan afgebeeld. Met per dubbele pagina een thema en telkens drie vragen moeten er heel wat keuzes gemaakt worden. En er is ook elke keer een vraag die zich tot het kind zelf richt.

Eenvoudig, interactief en vernieuwend!

Liesbet Slegers (1975) maakte na haar studies Toegepaste Grafiek en Illustratie aan Sint-Lucas Antwerpen van haar passie haar beroep: boeken maken voor kinderen. Opvallend aan haar stijl is het gebruik van felle, vrolijke, lichte kleuren. Haar peuter- en kleuterboeken zijn opgebouwd rond herkenbare situaties. Ze worden over de hele wereld gelezen, van België tot in het verre China.


Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Liesbet Slegers
Uitgever
SU Kids & Digits
ISBN
9789002243165
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken