De grootste challenge ooit

Prijs € 15,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Ook beschikbaar als:

Maxime & Sophie

Hardback | Juni 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De ouders van Maxime zijn een weekendje weg. Nu kunnen zij en Sophie eindelijk een vette waterslide challenge in hun tuin opnemen. Maar wat met een klein idee begint, loopt uit de hand: al gauw hebben ze het hele huis omgetoverd tot zwemparadijs… Zo’n zwembad runnen is best lastig. Zeker als Maximes kleine broertje Gideon dreigt om alles te verklappen aan Maximes moeder. Er is heel veel paprikachips nodig om Gideon om te kopen… en er is heel weinig tijd om de challenge op te nemen én de boel weer op te ruimen. Maxime en Sophie gaan de uitdaging aan! Een hilarisch avontuur met glansrollen voor de bekende typetjes van Maxime & Sophie. Met tekeningen van Jan Vriends, bekend van zijn illustraties voor de Tina.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Maxime & Sophie
Uitgever
Condor
ISBN
9789493356054
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

De ouders van Maxime zijn een weekendje weg. Nu kunnen zij en Sophie eindelijk een vette waterslide challenge in hun tuin opnemen. Maar wat met een klein idee begint, loopt uit de hand: al gauw hebben ze het hele huis omgetoverd tot zwemparadijs…

Zo’n zwembad runnen is best lastig. Zeker als Maximes kleine broertje Gideon dreigt om alles te verklappen aan Maximes moeder. Er is heel veel paprikachips nodig om Gideon om te kopen… en er is heel weinig tijd om de challenge op te nemen én de boel weer op te ruimen. Maxime en Sophie gaan de uitdaging aan!

Een hilarisch avontuur met glansrollen voor de bekende typetjes van Maxime & Sophie. Met tekeningen van Jan Vriends, bekend van zijn illustraties voor de Tina.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Maxime & Sophie
Uitgever
Condor
ISBN
9789493356054
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juni 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken