Mila en de magische dromenvanger

limited glow-in-the-dark-editie

Prijs € 18,99

Tijdelijk niet beschikbaar

Ook beschikbaar als:

Meisje Djamila, Daniëlle Bakhuis

Hardback | April 2024 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is haar favoriete cadeau ooit, maar het wordt nog beter als ze die avond naar bed gaat. Het blijkt namelijk niet zomaar een dromenvanger... Hij is magisch!Als ze in slaap is gevallen komt Mila terecht in Dromenlaan, een prachtige plek waar ze haar gids Somnia leert kennen. Hij legt haar uit dat ze elke nacht zelf haar droom kan kiezen. Het enige wat ze hoeft te doen, is een droomdeur openen.En jij als lezer kunt hetzelfde doen. Dit boek lees je in de volgorde die je zelf kiest. Ga jij eerst naar een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Of wil je hoog boven de wolken vliegen? Misschien maak je liever een tijdreis? Het kan allemaal!Wat wil jij dromen vannacht?

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Meisje Djamila, Daniëlle Bakhuis
Uitgever
Moon
ISBN
9789048873395
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Mila krijgt voor haar tiende verjaardag een prachtige zelfgemaakte dromenvanger van haar lievelingstante Avilia. Het is haar favoriete cadeau ooit, maar het wordt nog beter als ze die avond naar bed gaat. Het blijkt namelijk niet zomaar een dromenvanger... Hij is magisch!
Als ze in slaap is gevallen komt Mila terecht in Dromenlaan, een prachtige plek waar ze haar gids Somnia leert kennen. Hij legt haar uit dat ze elke nacht zelf haar droom kan kiezen. Het enige wat ze hoeft te doen, is een droomdeur openen.

En jij als lezer kunt hetzelfde doen. Dit boek lees je in de volgorde die je zelf kiest. Ga jij eerst naar een kleurrijk zeemeerminnenfeest? Of wil je hoog boven de wolken vliegen? Misschien maak je liever een tijdreis? Het kan allemaal!

Wat wil jij dromen vannacht?

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Meisje Djamila, Daniëlle Bakhuis
Uitgever
Moon
ISBN
9789048873395
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2024
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken