Kletsboek!

voor kleine en grote mensen

Prijs € 13,95

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Michal Janssen

Hardback | Juli 2010 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Oooh, wat is dit leuk. Het kletsboek is een invulboek voor kinderen vanaf groep 3 én hun ouders. Met verrassende vragen, leuke lijstjes en grappige testjes. Links en rechts staan dezelfde vragen en opdrachten: de linkerpagina is voor je kind en de rechterpagina is voor een volwassene. Dat kan steeds iemand anders zijn: papa, mama, opa, oma, de juf, een oom of de buurvrouw. Naast de bijzonder leuke vormgeving is het fantastisch om te horen/lezen wat je kind allemaal invult. Je komt op die manier echt in contact over onderwerpen die anders niet zo snel ter sprake komen. Dit boek laat je samen lachen, nadenken en kletsen! Over grote wensen, kleine ergernissen en de dingen van alledag. Een voorproefje: Hoeveel keer heb je vandaag gelachen? Zou jij voor 1000 euro 10 konijnenkeutels opeten? Ben jij een kampioen in twijfelen? Het stomste op school vind ik ... Zou je een dagje willen ruilen met de juf of meester? Wat is het leukste boek? Eens of oneens: ruzie maken moet verboden worden Wanneer heb je voor het laatst iemand geholpen? Heb je vandaag iets gegeten dat kraakt? Hoe laat zou je het liefst naar bed gaan? Je moet kiezen: lezen of rekenen Er is ook een moppermuur, een doe lekker gek pagina, doe een wens en een pagina met uitleg hoe je een elf (gedicht) kan maken. Oké, we stoppen nu met vertellen hoe leuk het is, kijk zelf maar!

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Michal Janssen
Uitgever
Gezinnig
ISBN
9789081477932
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Beschrijving

Oooh, wat is dit leuk. Het kletsboek is een invulboek voor kinderen vanaf groep 3 én hun ouders. Met verrassende vragen, leuke lijstjes en grappige testjes. Links en rechts staan dezelfde vragen en opdrachten: de linkerpagina is voor je kind en de rechterpagina is voor een volwassene. Dat kan steeds iemand anders zijn: papa, mama, opa, oma, de juf, een oom of de buurvrouw.

Naast de bijzonder leuke vormgeving is het fantastisch om te horen/lezen wat je kind allemaal invult. Je komt op die manier echt in contact over onderwerpen die anders niet zo snel ter sprake komen. Dit boek laat je samen lachen, nadenken en kletsen! Over grote wensen, kleine ergernissen en de dingen van alledag. Een voorproefje:
Hoeveel keer heb je vandaag gelachen?
Zou jij voor 1000 euro 10 konijnenkeutels opeten?
Ben jij een kampioen in twijfelen?
Het stomste op school vind ik ...
Zou je een dagje willen ruilen met de juf of meester?
Wat is het leukste boek?
Eens of oneens: ruzie maken moet verboden worden
Wanneer heb je voor het laatst iemand geholpen?
Heb je vandaag iets gegeten dat kraakt?
Hoe laat zou je het liefst naar bed gaan?
Je moet kiezen: lezen of rekenen
Er is ook een moppermuur, een doe lekker gek pagina, doe een wens en een pagina met uitleg hoe je een elf (gedicht) kan maken. Oké, we stoppen nu met vertellen hoe leuk het is, kijk zelf maar!

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Michal Janssen
Uitgever
Gezinnig
ISBN
9789081477932
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Juli 2010
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
72

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken