Kleuterbijbel

meer dan 200 bijbelverhalen

Prijs € 24,99

Levertijd: 1-2 werkdagen

Actie: Geen verzendkosten!

Ook beschikbaar als:

G. Ellis

Hardback | November 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Na de nieuwe Peuterbijbel verschijnt nu ook een geheel nieuwe Kleuterbijbel! Deze laat kinderen vanaf 4 jaar op een aantrekkelijke manier kennismaken met de verhalen uit de Bijbel. In begrijpelijke zinnen en met aansprekende illustraties vertelt de Kleuterbijbel meer dan 200 verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De bijbelverwijzingen geven aan waar het verhaal in de Bijbel te vinden is. De Kleuterbijbel heeft als extra ook een interactief element: ieder verhaal eindigt met een vraag of opmerking om over door te praten. Dit zal kinderen meer bij het verhaal betrekken en helpen om de betekenis beter te begrijpen. Een complete gezinsbijbel om keer op keer samen uit te lezen! Willemijn de Weerd heeft deze Kleuterbijbel vertaald. Eerder vertaalde ze ook de Peuterbijbel. Verder is ze bekend als kinderboekenschrijfster o.a. Ik ben een echte prinses. Willemijn werkt als lerares in het basisonderwijs.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
G. Ellis
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033830549
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Beschrijving

Na de nieuwe Peuterbijbel verschijnt nu ook een geheel nieuwe Kleuterbijbel! Deze laat kinderen vanaf 4 jaar op een aantrekkelijke manier kennismaken met de verhalen uit de Bijbel.

In begrijpelijke zinnen en met aansprekende illustraties vertelt de Kleuterbijbel meer dan 200 verhalen uit het Oude en Nieuwe Testament. De bijbelverwijzingen geven aan waar het verhaal in de Bijbel te vinden is. De Kleuterbijbel heeft als extra ook een interactief element: ieder verhaal eindigt met een vraag of opmerking om over door te praten. Dit zal kinderen meer bij het verhaal betrekken en helpen om de betekenis beter te
begrijpen.

Een complete gezinsbijbel om keer op keer samen uit te lezen!

Willemijn de Weerd heeft deze Kleuterbijbel vertaald. Eerder vertaalde ze ook de Peuterbijbel. Verder is ze bekend als kinderboekenschrijfster o.a. Ik ben een echte prinses. Willemijn werkt als lerares in het basisonderwijs.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
G. Ellis
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033830549
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
November 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
420

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken