Koning voetbal

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Johannes van de Bank

Paperback | Mei 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Voetbal en het christelijk geloof. Die twee hebben meer gemeen dan je misschien in eerste instantie zou denken. Met de Nederlandse competitie in z'n beslissende fase en het EK voetbal 2012 in zicht is voetbal actueler dan ooit. Johannes van de Bank is zelf ook enthousiast over voetbal. Maar Johannes relativeert de gekte die rondom de Nederlandse volkssport nummer 1 hangt. Want waar gaat het nu eigenlijk echt om in het leven? Waarom wordt de hype rond voetbal zo gewoon gevonden en worden mensen die enthousiast zijn over God en het geloof voor gek versleten? Hij gebruikt voetbal als metafoor om over het geloof te praten. Denk aan termen als scoren in blessuretijd, gezondheid van je team, in de buitenspelval trappen, coachen.In 'Jezus is zeg maar echt mijn King' maakten we al kennis met zijn humoristische manier van schrijven. Dit boek heeft dezelfde opzet; columns worden afgewisseld met korte gedichten en grappige ranglijsten en statistieken. Koning voetbal gaat absoluut niet specifiek over het EK voetbal 2012, maar kan er in de verkoop en promotie natuurlijk goed aan gelinkt worden. Een leuk boek voor tijdens de vakantie!Johannes van de Bank is een domineeszoon en komt uit de reclamewereld. Tegenwoordig werkt hij als Hoofd Communicatie bij NedTrain en schrijft hij columns in kranten, tijdschriften en op websites.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Johannes van de Bank
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033800023
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Beschrijving

Voetbal en het christelijk geloof. Die twee hebben meer gemeen dan je misschien in eerste instantie zou denken. Met de Nederlandse competitie in z'n beslissende fase en het EK voetbal 2012 in zicht is voetbal actueler dan ooit. Johannes van de Bank is zelf ook enthousiast over voetbal. Maar Johannes relativeert de gekte die rondom de Nederlandse volkssport nummer 1 hangt. Want waar gaat het nu eigenlijk echt om in het leven? Waarom wordt de hype rond voetbal zo gewoon gevonden en worden mensen die enthousiast zijn over God en het geloof voor gek versleten? Hij gebruikt voetbal als metafoor om over het geloof te praten. Denk aan termen als scoren in blessuretijd, gezondheid van je team, in de buitenspelval trappen, coachen.
In 'Jezus is zeg maar echt mijn King' maakten we al kennis met zijn humoristische manier van schrijven. Dit boek heeft dezelfde opzet; columns worden afgewisseld met korte gedichten en grappige ranglijsten en statistieken. Koning voetbal gaat absoluut niet specifiek over het EK voetbal 2012, maar kan er in de verkoop en promotie natuurlijk goed aan gelinkt worden. Een leuk boek voor tijdens de vakantie!

Johannes van de Bank is een domineeszoon en komt uit de reclamewereld. Tegenwoordig werkt hij als Hoofd Communicatie bij NedTrain en schrijft hij columns in kranten, tijdschriften en op websites.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Johannes van de Bank
Uitgever
Ark Media
ISBN
9789033800023
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
96

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken