Lina & Lotte

Prijs € 13,95

Uitverkocht

C. Naranji

Hardback | April 2007 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat zou Lina graag naar het schoolfeest gaan! Helaas mag ze niet van haar vader. Van een feest waar jongens en meisjes samen zijn en dansen, kan geen sprake zijn. Toch blijft Lina dromen van het feest, vooral omdat ze daar eindelijk de kans zou krijgen om met Robin in contact te komen. Lotte komt met een plan. Haar vriendin moet gewoon stiekem naar het schoolfeest gaan! Na lang aandringen stemt Lina toe. Het plan lijkt te lukken, maar dan wordt Lina op het feest gesignaleerd door een vriend van haar broer en daarmee loopt alles totaal uit de hand... Een meeslepend verhaal waarin twee meisjes uit verschillende culturen elkaar beter leren kennen en samen de kracht van vriendschap en liefde ontdekken.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
C. Naranji
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044806625
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
99

Beschrijving

Wat zou Lina graag naar het schoolfeest gaan! Helaas mag ze niet van haar vader. Van een feest waar jongens en meisjes samen zijn en dansen, kan geen sprake zijn. Toch blijft Lina dromen van het feest, vooral omdat ze daar eindelijk de kans zou krijgen om met Robin in contact te komen.
Lotte komt met een plan. Haar vriendin moet gewoon stiekem naar het schoolfeest gaan! Na lang aandringen stemt Lina toe. Het plan lijkt te lukken, maar dan wordt Lina op het feest gesignaleerd door een vriend van haar broer en daarmee loopt alles totaal uit de hand...
Een meeslepend verhaal waarin twee meisjes uit verschillende culturen elkaar beter leren kennen en samen de kracht van vriendschap en liefde ontdekken.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
C. Naranji
Uitgever
Clavis Uitgeverij
ISBN
9789044806625
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
April 2007
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
99

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken