Losgeld voor Erak

Prijs € 19,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

John Flanagan

Hardback | Oktober 2012 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 3 beoordelingen
Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Grijze Jager deel 7 blikt terug op de tijd dat Will nog een leerling van de Grijze Jagers was. De Skandiërs hebben in boek 4 (De dragers van het Eikenblad) een niet-aanvalsverdrag met Araluen gesloten. Daarom zijn Jarl Erak en zijn mannen gedwongen hun geluk verderop te zoeken. Als zij, op zoek naar buit, langs de kust van het verre Arrida in een hinderlaag lopen, wordt Erak gevangengenomen. Zijn mannen worden naar Skandia teruggestuurd om losgeld voor hun aanvoerder op te halen. Erak vermoedt echter dat de hinderlaag een valstrik is geweest van een rivaal die uit is op zijn functie. Hij adviseert zijn mannen om het losgeld niet in Skandia te halen, maar hulp te vragen in Araluen. Will en zijn vrienden schieten hun oude vriend te hulp, maar komen er al snel achter dat de hete woestijnen en zandstormen van Arrida een nog geduchtere vijand vormen dan de gevaarlijke krijgers die Erak gevangen houden.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025752804
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Grijze Jager deel 7 blikt terug op de tijd dat Will nog een leerling van de Grijze Jagers was.
De Skandiërs hebben in boek 4 (De dragers van het Eikenblad) een niet-aanvalsverdrag met Araluen gesloten. Daarom zijn Jarl Erak en zijn mannen gedwongen hun geluk verderop te zoeken. Als zij, op zoek naar buit, langs de kust van het verre Arrida in een hinderlaag lopen, wordt Erak gevangengenomen. Zijn mannen worden naar Skandia teruggestuurd om losgeld voor hun aanvoerder op te halen. Erak vermoedt echter dat de hinderlaag een valstrik is geweest van een rivaal die uit is op zijn functie. Hij adviseert zijn mannen om het losgeld niet in Skandia te halen, maar hulp te vragen in Araluen.
Will en zijn vrienden schieten hun oude vriend te hulp, maar komen er al snel achter dat de hete woestijnen en zandstormen van Arrida een nog geduchtere vijand vormen dan de gevaarlijke krijgers die Erak gevangen houden.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Flanagan
Uitgever
Gottmer
ISBN
9789025752804
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Oktober 2012
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken