Maan Agenda 2012

Prijs € 9,95

Uitverkocht

Marianne Hess-van Klaveren

Loose-leaf | Augustus 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Deze populair astrologische Maan Agenda is handig om bij je te hebben en is goed te gebruiken door mensen die niet zoveel van astrologie afweten. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks door middel van symbolen af te lezen. De Maan Agenda geeft aan welke dagen het beste zijn voor relaties, tuinieren en het gebruik van bepaalde voeding en op welke dagen persoonlijke huidverzorging het beste effect heeft. Wat het beste tijdstip is om te solliciteren, uitstapjes te maken, gras te maaien, en zelfs de huishoudelijke karweitjes soepeler te laten verlopen. Iedereen weet dat de maan het leven op aarde beïnvloed, zoals het eb- en vloedritme van de zee, de vochtbalans in ons lichaam en dat van dieren en planten. Deze agenda geeft je daarbij hulpmiddelen om je energie te verdelen over de twaalf maantekens zodat je balans van rust en activiteit in harmonie komt. Wat de basis is voor een goede gezondheid.  

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Marianne Hess-van Klaveren
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677483
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Beschrijving

Deze populair astrologische Maan Agenda is handig om bij je te hebben en is goed te gebruiken door mensen die niet zoveel van astrologie afweten. De invloeden van de maan en de dierenriemtekens zijn dagelijks door middel van symbolen af te lezen. De Maan Agenda geeft aan welke dagen het beste zijn voor relaties, tuinieren en het gebruik van bepaalde voeding en op welke dagen persoonlijke huidverzorging het beste effect heeft. Wat het beste tijdstip is om te solliciteren, uitstapjes te maken, gras te maaien, en zelfs de huishoudelijke karweitjes soepeler te laten verlopen.

Iedereen weet dat de maan het leven op aarde beïnvloed, zoals het eb- en vloedritme van de zee, de vochtbalans in ons lichaam en dat van dieren en planten. Deze agenda geeft je daarbij hulpmiddelen om je energie te verdelen over de twaalf maantekens zodat je balans van rust en activiteit in harmonie komt. Wat de basis is voor een goede gezondheid.
 

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Marianne Hess-van Klaveren
Uitgever
Hajefa
ISBN
9789077677483
Bindwijze
Loose-leaf
Publicatiedatum
Augustus 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
160

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken