Max viert de seizoenen

knutselen bij weer en wind

Prijs € 19,95

Uitverkocht

E. Cornelis

Hardback | Februari 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Daar is Max weer! Ken je hem nog? Hij is gek op tekenen, knutselen en spelletjes. Deze keer maakt hij een creatieve reis door de vier seizoenen. Max geeft je de leukste teken- en knutseltips voor warme zomers en donkere winters. Hij toont je hoe je zelf aan de slag kan gaan tijdens een regenachtige herfst en vertelt je knutselgeheimen voor een zonnige lente. Wil je lampionnen knutselen voor een zomers tuinfeest? Zelfgemaakte kerstballen ophangen in de kerstboom? Misschien wil jij wel een echt chocoladekonijn maken voor Pasen? Of een groot, stoer dierengewei voor in de herfst? Je kan het zo gek niet bedenken. Max laat je zien hoe je stempelen, schilderen, tekenen, knippen of plakken moet.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
E. Cornelis
Uitgever
Davidsfonds
ISBN
9789059083004
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Beschrijving

Daar is Max weer! Ken je hem nog? Hij is gek op tekenen, knutselen en spelletjes. Deze keer maakt hij een creatieve reis door de vier seizoenen. Max geeft je de leukste teken- en knutseltips voor warme zomers en donkere winters. Hij toont je hoe je zelf aan de slag kan gaan tijdens een regenachtige herfst en vertelt je knutselgeheimen voor een zonnige lente.

Wil je lampionnen knutselen voor een zomers tuinfeest? Zelfgemaakte kerstballen ophangen in de kerstboom? Misschien wil jij wel een echt chocoladekonijn maken voor Pasen? Of een groot, stoer dierengewei voor in de herfst? Je kan het zo gek niet bedenken. Max laat je zien hoe je stempelen, schilderen, tekenen, knippen of plakken moet.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
E. Cornelis
Uitgever
Davidsfonds
ISBN
9789059083004
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
Februari 2009
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
128

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken