Miss dakloos (e-Book)

Prijs € 7,49
Download direct dit e-Book
Ook beschikbaar als:

Lydia Rood, Jojo Matthews

EPUB met digitaal watermerk | Oktober 2012 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Wat als ik hem vermoord had? schrijft Ama in haar dagboek. `Hem , dat is haar stiefvader. Bijna haar hele leven is ze door hem mishandeld en misbruikt. Ten slotte loopt ze weg van huis en doet aangifte. Niet voor zichzelf, maar vooral voor haar jongere zusjes. Zij moeten een beter leven krijgen. Ama wordt opgevangen op een geheim adres, maar ze kan moeilijk wennen. Als ze vermoedt dat haar stiefvader haar op het spoor is, loopt ze in paniek weg. Ze trekt van logeeradres naar logeeradres, tot ze uiteindelijk op straat belandt. Daar is het leven keihard. Maar Ama denkt niet aan opgeven. Ze grijpt elke kans die ze krijgt om aan de straat te ontsnappen zelfs als het om een missverkiezing gaat. Lydia Rood schrijft boeken voor lezers van verschillende leeftijden. Ze kreeg voor haar jeugdboeken verschillende prijzen, waaronder een Zilveren Griffel voor Een mond vol dons. Miss Dakloos schreef ze samen met Jojo Matthews, die zelf een tijd dakloos was en Lydia haar bijzondere levensverhaal vertelde.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lydia Rood, Jojo Matthews
Uitgever
Querido
ISBN
9789045114590
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
760201 bytes
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
237

Beschrijving

Wat als ik hem vermoord had? schrijft Ama in haar dagboek. `Hem , dat is haar stiefvader. Bijna haar hele leven is ze door hem mishandeld en misbruikt. Ten slotte loopt ze weg van huis en doet aangifte. Niet voor zichzelf, maar vooral voor haar jongere zusjes. Zij moeten een beter leven krijgen.
Ama wordt opgevangen op een geheim adres, maar ze kan moeilijk wennen. Als ze vermoedt dat haar stiefvader haar op het spoor is, loopt ze in paniek weg. Ze trekt van logeeradres naar logeeradres, tot ze uiteindelijk op straat belandt. Daar is het leven keihard.
Maar Ama denkt niet aan opgeven. Ze grijpt elke kans die ze krijgt om aan de straat te ontsnappen zelfs als het om een missverkiezing gaat.

Lydia Rood schrijft boeken voor lezers van verschillende leeftijden. Ze kreeg voor haar jeugdboeken verschillende prijzen, waaronder een Zilveren Griffel voor Een mond vol dons. Miss Dakloos schreef ze samen met Jojo Matthews, die zelf een tijd dakloos was en Lydia haar bijzondere levensverhaal vertelde.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lydia Rood, Jojo Matthews
Uitgever
Querido
ISBN
9789045114590
Formaat
EPUB met digitaal watermerk
Publicatiedatum
Oktober 2012
Bestandsgrootte
760201 bytes Kb
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
237

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken