My Favorite Notes by goSupermodel

where girls Rule!

Prijs € 9,90

Uitverkocht

Paperback | Mei 2011 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Dit wil ik later worden', 'Dit zijn mijn beste vriendinnen' en 'Dit zijn mijn favoriete moviestars'! In dit superleuke boekje kunnen meiden vele voorgedrukte lijstjes invullen en daarnaast vinden ze er wist-je-datjes, meidentips, handige weetjes over goSupermodel en nog veel meer! Het boek is een samenwerking tussen Belmondo Books en goSupermodel, dé virtuele community voor meiden van 10 tot 16 jaar. Op de website hebben de meiden een profiel, er zijn diverse spelletjes, competities, creatieve uitdagingen en er zijn diverse community features zoals een forum, mail en chat. Elke maand zitten er in Nederland meer dan 450.000 meiden op de site.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Belmondo Books
ISBN
9789460290183
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125

Beschrijving

'Dit wil ik later worden', 'Dit zijn mijn beste vriendinnen' en 'Dit zijn mijn favoriete moviestars'! In dit superleuke boekje kunnen meiden vele voorgedrukte lijstjes invullen en daarnaast vinden ze er wist-je-datjes, meidentips, handige weetjes over goSupermodel en nog veel meer!

Het boek is een samenwerking tussen Belmondo Books en goSupermodel, dé virtuele community voor meiden van 10 tot 16 jaar. Op de website hebben de meiden een profiel, er zijn diverse spelletjes, competities, creatieve uitdagingen en er zijn diverse community features zoals een forum, mail en chat. Elke maand zitten er in Nederland meer dan 450.000 meiden op de site.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Belmondo Books
ISBN
9789460290183
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Mei 2011
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
125

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken