Nederland van toen tot nu

geschiedenis in gewone taal

Prijs € 18,50

Niet beschikbaar

Paperback | Juni 2009 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

Nederland van toen tot nu is bedoeld als opstap naar meer verdieping. Bij elk onderwerp staan tips voor een leuke activiteit of voor meer informatie, bijvoorbeeld een museum, een televisieprogramma of een website. In de woordenlijst achterin worden alle moeilijke woorden uitgelegd. Inburgeraars en jongeren vergroten met dit boek hun kennis van de Nederlandse geschiedenis -en daarmee van de Nederlandse samenleving. Tegelijkertijd oefenen zij met taal. De bijbehorende lesbrief bevat van elk onderwerp vier vragen: 1) een begrijpend lezen vraag; 2) een verdiepingsvraag; 3) een doe-vraag; 4) en een discussievraag.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086960675
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Beschrijving

Nederland van toen tot nu is bedoeld als opstap naar meer verdieping. Bij elk onderwerp staan tips voor een leuke activiteit of voor meer informatie, bijvoorbeeld een museum, een televisieprogramma of een website. In de woordenlijst achterin worden alle moeilijke woorden uitgelegd.

Inburgeraars en jongeren vergroten met dit boek hun kennis van de Nederlandse geschiedenis -en daarmee van de Nederlandse samenleving. Tegelijkertijd oefenen zij met taal. De bijbehorende lesbrief bevat van elk onderwerp vier vragen: 1) een begrijpend lezen vraag; 2) een verdiepingsvraag; 3) een doe-vraag; 4) en een discussievraag.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Eenvoudig Communiceren B.V.
ISBN
9789086960675
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juni 2009
Categorie
Studieboek
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
112

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken