Nelles gids Filippijnen

Prijs € 13,99

Uitverkocht

Paperback | Juli 2008 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

De Nelles Gids Filipijnen doet verlangen naar eilandhoppen en dromen aan palmstranden, het voert naar historische plekken en door vulkanische landschappen. In regio-ingedeelde hoofdstukken biedt deze gids informatie over Manilla, Luzon, Palawan, Mindanao en de Sulu-archipel. Weg van de toeristische paden ontdek je de charme van de Filipijnen. In het land van 7107 eilanden leeft een mengeling van nationaliteiten dat in de laatste 400 jaar onder Spaanse en later Amerikaanse heerschappij sterk door het christendom is beïnvloed. Toch keert de moslimminderheid in het zuiden zich af van verwesterlijking. De reisinformatie aan het eind van het boek helpt bij het maken van voorbereidingen en geeft praktische tips van A tot Z. Hier vind je ook een woordenlijst en een uitvoerige hotelgids. In het informatiegedeelte van elk hoofdstuk worden onder meer restaurants en bezienswaardigheden omschreven.

Volledige beschrijving

Specificaties

Uitgever
Van Reemst
ISBN
9789027477965
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Beschrijving

De Nelles Gids Filipijnen doet verlangen naar eilandhoppen en dromen aan palmstranden, het voert naar historische plekken en door vulkanische landschappen. In regio-ingedeelde hoofdstukken biedt deze gids informatie over Manilla, Luzon, Palawan, Mindanao en de Sulu-archipel. Weg van de toeristische paden ontdek je de charme van de Filipijnen.

In het land van 7107 eilanden leeft een mengeling van nationaliteiten dat in de laatste 400 jaar onder Spaanse en later Amerikaanse heerschappij sterk door het christendom is beïnvloed. Toch keert de moslimminderheid in het zuiden zich af van verwesterlijking.

De reisinformatie aan het eind van het boek helpt bij het maken van voorbereidingen en geeft praktische tips van A tot Z. Hier vind je ook een woordenlijst en een uitvoerige hotelgids. In het informatiegedeelte van elk hoofdstuk worden onder meer restaurants en bezienswaardigheden omschreven.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Uitgever
Van Reemst
ISBN
9789027477965
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Juli 2008
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken