Niek de Groot draait door 5

Prijs € 17,99

Voor 21.00 besteld, morgen in huis.

Ook beschikbaar als:

Lincoln Peirce

Hardback | September 2014 |

Bekijk recensies
Gebaseerd op 1 beoordeling
Beoordeel dit boek ook!

Beschrijving

Voor de fans van de hilarische serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney: hier is NIEK DE GROOT, onverbeterlijke grapjurk en absoluut NIET het lievelingetje van de juf!In Niek de Groot draait door van Lincoln Peirce lees je hoe ongelooflijk slordig Niek is. Maar wat wil je ook, met zo'n GENIE?Wanneer een leraar Niek het SLORDIGSTE HUISWERK ALLER TIJDEN teruggeeft, flipt Niek. Leraren weten zijn handschrift en zijn BRILJANTE STRIPS niet op waarde te schatten. Op de redactie van het jaarboek loopt het ook al niet lekker en tot overmaat van ramp raakt Niek Franks camera kwijt. Kan Niek de boel redden of draait hij helemaal door?Lincoln Peirce is schrijver en striptekenaar. Niek de Groot verscheen als strip in Amerika in meer dan tweehonderd dagbladen.

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
Lincoln Peirce
Uitgever
Uitgeverij De Fontein
ISBN
9789026136764
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Beschrijving

Voor de fans van de hilarische serie Het leven van een Loser van Jeff Kinney: hier is NIEK DE GROOT, onverbeterlijke grapjurk en absoluut NIET het lievelingetje van de juf!

In Niek de Groot draait door van Lincoln Peirce lees je hoe ongelooflijk slordig Niek is. Maar wat wil je ook, met zo'n GENIE?

Wanneer een leraar Niek het SLORDIGSTE HUISWERK ALLER TIJDEN teruggeeft, flipt Niek. Leraren weten zijn handschrift en zijn BRILJANTE STRIPS niet op waarde te schatten. Op de redactie van het jaarboek loopt het ook al niet lekker en tot overmaat van ramp raakt Niek Franks camera kwijt. Kan Niek de boel redden of draait hij helemaal door?

Lincoln Peirce is schrijver en striptekenaar. Niek de Groot verscheen als strip in Amerika in meer dan tweehonderd dagbladen.

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
Lincoln Peirce
Uitgever
Uitgeverij De Fontein
ISBN
9789026136764
Bindwijze
Hardback
Publicatiedatum
September 2014
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
224

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken