Niemand denkt aan Groenland

Prijs € 12,50

Uitverkocht

John Griesemer

Paperback | Oktober 2006 |

Beoordeel dit boek als eerste!

Beschrijving

'Je zult je willen krabben' is het eerste wat tegen korporaal Spruance wordt gezegd als hij na een aanval van een muggenzwerm bij bewustzijn komt in het Amerikaanse ziekenhuis in Qangattarsa, Groenland. Maar hij wil meer dan dat. Hij wil weten wat dit voor vreemde plaats is, en waarom hij hier is. Hij ontmoet de verstotenen, de gekken, de gevaarlijken van het legeren hij ontmoet kolonel Lane Woolwrap en diens hulp sergeant Irene Teal. Dankzij Irene ontdekt Rudy de ‘Vleugel’- het verschrikkelijke geheim in het hart van de buitenpost, waar het leven niets meer met de werkelijkheid te maken lijkt te hebben.‘Alles klopt aan deze complexe, prachtige roman. Niemand denkt aan Groenland is een van die zeldzame debuutromans die in zijn geheel een succes is.’ - Esquire‘Dit is een uitstekend - eigenlijk perfect - debuut. (...) Spitsvondig, aangrijpend en krachtig.’ - Booklist (starred review)

Volledige beschrijving

Specificaties

Auteur
John Griesemer
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044505269
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
348

Beschrijving

'Je zult je willen krabben' is het eerste wat tegen korporaal Spruance wordt gezegd als hij na een aanval van een muggenzwerm bij bewustzijn komt in het Amerikaanse ziekenhuis in Qangattarsa, Groenland. Maar hij wil meer dan dat. Hij wil weten wat dit voor vreemde plaats is, en waarom hij hier is. Hij ontmoet de verstotenen, de gekken, de gevaarlijken van het legeren hij ontmoet kolonel Lane Woolwrap en diens hulp sergeant Irene Teal. Dankzij Irene ontdekt Rudy de ‘Vleugel’- het verschrikkelijke geheim in het hart van de buitenpost, waar het leven niets meer met de werkelijkheid te maken lijkt te hebben.
‘Alles klopt aan deze complexe, prachtige roman. Niemand denkt aan Groenland is een van die zeldzame debuutromans die in zijn geheel een succes is.’ - Esquire
‘Dit is een uitstekend - eigenlijk perfect - debuut. (...) Spitsvondig, aangrijpend en krachtig.’ - Booklist (starred review)

Schrijf een recensie

Velden met een * zijn verplicht

Specificaties

Auteur
John Griesemer
Uitgever
De Geus
ISBN
9789044505269
Bindwijze
Paperback
Publicatiedatum
Oktober 2006
Categorie
Algemeen
Taal
Nederlandstalig
Aantal Pagina's
348

Winnaars kinderjury

Voordelige kinderboeken